Duben 7, 200916 r Jo takhle! Tak to potom jo.Ty se nebudeš ženit? myslim ze jeste nejakej ten rok urcite nee.Jsem na to jeste mladej a blbej
Duben 7, 200916 r zatim jsem adminum nepsal.Jsem nejakej linej Nebuď línej a napiš Davonovi. Ten je šikovnej a určitě ti to hned udělá.
Duben 7, 200916 r Nebuď línej a napiš Davonovi. Ten je šikovnej a určitě ti to hned udělá. jojo,snad se k tomu dostanu.....nekdy . Nechci ho ted otravovat,privezl si ted z porodnice sviste,tak ma urcite jiny povinnosti
Duben 7, 200916 r Jak línej??? Línej nažrat nejseš ne? Tak vidiš! Taky na mě leze jarní unava... tak co se jidla tyce,tak to linej rozhodne nejsem.....vzdyt bych umrel kdybych se nenajedl
Duben 7, 200916 r Jj. Minulý týden se jim to narodilo. Kluk jak buk. Vojtík myslím a zdravej, to je hlavní.
Duben 8, 200916 r Ahoj! Ráno jsem nemohl najit klíče od auta...a nakonec byli v zapalování já jsem tekl!!!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.