Duben 24, 200916 r a jejda ., no ,taky jsem kdysi s favoritem poskladal stul ,ktery rozhodne skladaci nebyl .., Duvod,mokry diravy boty typu china Upraveno Duben 24, 200916 r od Jero
Duben 24, 200916 r Autor jasny jasny .) takze svitici up ... Taky doufam,ze vse klapne No na potolikátý už by i bylo záhodno, že
Duben 24, 200916 r Tolikrat jsem ti fotil vozidlo ,jednou dokonce i tebe,ale nejak tomu osud nepreje ... Ne,ted uz to napravim Co jinac ? ...
Duben 24, 200916 r Autor ... Napravit to musím i já !!! Jinak - no furt se něco děje jenom u mě doma je to pořád naprt . Minulej týden v lázních super, dojel dom a škoda mluvit a druhej den rozebarli silnic před barákem a tak, tak jsem stečil vyvest auto jinak jsem byl minimálně měsíc bez něho. Ale jinak to jde
Duben 24, 200916 r Autor Budu se snažit ty Beskydy taky vyřešit. Jestli teda na mě zbyde místo. Písni Badymu a dojeď !!! - To bude super weekend Litr na osobu s jídlem a noclehem není zase tak moc v dnešní době !!!
Duben 24, 200916 r Koukam,poradna divocina .... snad se to doma urovna .., Jeste,ze mezi tim byly ty lazne ... Ve ,kterych ,zes to byl ,jestl ito neni tajny? abyh pripadne vedel kde je to vpohode....
Duben 24, 200916 r Chlapi nic.,, jdu nachvili sednout s prateli .., venku je hezky,,je treba troho vyuzit,,zatim se mejte
Duben 24, 200916 r Autor ... Už délší dobu to stejný. Teda podle toho z koho zrovna tahá rozumy v baru kde dělá a s tím urovnáním už nepočítám ale co chtěla to pomalu má. Teplice nad Bečvou a v Janáčku. Já tam byl z práce a jela se mnou ona bejvalá spolužačka se synátorem a maximální spokojenost. Pro ni stál týden cca 6.500,- se dvěma procedůrama denně už + 3x jídlo v ceně a ohledně mladýho nám taky vyšli max. vstříc. Můžu jenom doporučit
Duben 24, 200916 r Písni Badymu a dojeď !!! - To bude super weekend Litr na osobu s jídlem a noclehem není zase tak moc v dnešní době !!! Nejde mi o prachy ale o čas. Mám to docela natlučený. Dám třeba 3 litry abych s váma mohl zachlastat.
Duben 24, 200916 r Autor Jenom to né !!! - to by odnesli játra u hodně z nás Je to jenom sobota a neděle tak to třeba vyjde - teda musí !!!
Duben 24, 200916 r Autor Jj. Ale na ty svý muším dávat krapet větší pozor páč mě je před rokem málem sundali doktoři práškama
Duben 24, 200916 r Zdravim a opozdene preju Jirikum vse nej Ahoj Jani. Jiříci už jsou asi v knajpě.... Hmmm
Duben 24, 200916 r Mám Ti Jani udělat radost nebo ne???...nelekl! A dnes jsem od Tebe nedostal ani pusinku...ach jo!
Duben 24, 200916 r Mám Ti Jani udělat radost nebo ne???...nelekl! A dnes jsem od Tebe nedostal ani pusinku...ach jo! Se pro ni klidne stav
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.