Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jáky coco ?? jaký coco ?? na cernaku na parkaci, tak je akorat zmena mista Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 JIŘIKU: TAK DOUFÁM ŽE SI ZE MĚ NEDĚLÁTE KOZY... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 se svickovou nikdy, to akrorat Rosta dela ze o nicem nevi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak mu dáme nakládačku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Rosti nemuzu si stezovat Ahoj Jerysku Ahoj Jani : ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Romane : nasilim se nic nevyresi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak panove, jak je po obede? Co jste kdo mel dobreho? My jsme si doma ukuchtili knedlo-vepro-zelo Mnam! Btw moje prvni br.knedle z bramobor misto z prasku se celkem povedly Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 dalsi takovej ... , ja porad nic ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak panove, jak je po obede? Co jste kdo mel dobreho?My jsme si doma ukuchtili knedlo-vepro-zelo Mnam! Btw moje prvni br.knedle z bramobor misto z prasku se celkem povedly Ano po obede,probahla kureci polivecka ..klasika no a na druhy jsem do sebe naladoval Kureci zavitky plnene zeleninou a plesnivakem ..,paradicka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 dalsi takovej ... , ja porad nic ... To vis, potrebuju inspiraci na dalsi dny Co doma varit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Ano po obede,probahla kureci polivecka ..klasika no a na druhy jsem do sebe naladoval Kureci zavitky plnene zeleninou a plesnivakem ..,paradicka Hm, to nezni spatne Zkusim navrhnout doma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 to já dneska doma přislíbil výrobu palačinek:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Hm, tak to mam na vecer dilema. Planovali jsme zeleninovy salat, ale palacinky... Jezis sem chodit to je hruza Plny bricho po obede a uz zas slintam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 P.T.: zeleninovej salátek jsem kuchtil včera Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak to jsem o den posunuty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 (editace) tak nech palačinky na zítřek a máš to:) Editováno: 29. Duben 2009, autor: lukyssek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Asi necham Mizim do mesta, cao odpo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Hm, to nezni spatne Zkusim navrhnout doma Kazdopadne ... Najedl jsem se dobře ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 bageta Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 ..taky bych si dal, už mam nějak zase hlad... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 a ješte tam kradou , na stojanu ma 48,- a chce po me 49,- sulini Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Jáky coco ?? jaký coco ?? na cernaku na parkaci, tak je akorat zmena mista Jóó už si vzpomínám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Tak mu dáme nakládačku Copak mi naložíte Okurky nebo utopence ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 29. Duben 2009 Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 To chce trééénovat pamatovááka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 29. Duben 2009 Autor Sdílet Vloženo 29. Duben 2009 Dobrý odpoledne vespolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.