O.v.i. Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 zdarec carodejaci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ahoj Jiřiku! Ne,nejsem.Jen jsem v poslední době trošku rozežranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Rosťo , chces mam tu pro tebe tu samolepu jak sme se bavili , poslu ti to messikem ?? ( pokud bude cca 2 hodky nekde k zastizeni ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 já odpočívám tak průběžně , třeba v úterý jsem byl s Klácou na dobrým obědě , v sobotu Mýto apod., no vlastně jak budete odpočívat v létě, kam kdo se chystáte? já mám zatím naplánováno (dceři slíbeno včetně její kámošky) na pár dní tady: http://www.gardaland.it/en/home.php, vypustím je do arény a hurá k jezeru nebo do hor Romane, dětem by se to taky líbilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 sem to ale nezdvorak Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Ahoj Jiřiku! Ne,nejsem.Jen jsem v poslední době trošku rozežranej to je dobře, ve středu ti dovezu vzorečky na gril Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jardo: tak se mužeme spolu domluvit a vypálit společně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Rosťo , chces mam tu pro tebe tu samolepu jak sme se bavili , poslu ti to messikem ?? ( pokud bude cca 2 hodky nekde k zastizeni ) Ahoj Jiří. Hele v poledne mažu do Již. Čech tak to klidně nech na pondělí. Nebo to může vyzvednout kolega, jak chceš. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Hoď mi SZ , pošlu exrema - treba te stihne ( kdyztak ti to vezme kolega ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jardo: tak se mužeme spolu domluvit a vypálit společně není problém, bratránek asi pojede se svým klukem taky, mám tam pro mě už známej kemp, takže se dá nocovat, ale odkaz na něj mám doma ve velkým PC Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Jardo: kolik to je km z HK??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) Dobre dopoledne. Tak vam jen chci oznamit, ze jsem dnes naposled ve svem zivote na vyucovaci hodine tady na ty skole bude oslava dneska Juchuuu, muzu palit knizky Editováno: 30. Duben 2009, autor: houmik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 (editace) mrknu do navi, edit: 940km ode mě, takže z HK tak 920km a vychází to na 8,5-9 hodin Editováno: 30. Duben 2009, autor: Jar_da Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tak to je mazec.Na kolik dni bys tam jel??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 no nejlepší je to jet den tam, den v parku a třetí den zpátky, ale už jsem to i točil v podstatě na otáčku, v noci tam, přes den v parku (mimo mě) a po půlnoci, kdy to končí, tak zpátky, cestou si někde dát voraz na dvě tři hoďky, ale takhle jezdím nerad, tady je odkaz na kemp, kde jsme i byli, je to od parku pěšky cca 10 minut, takže žádné přejíždění a placení parkovného, což není sice moc, ale jednou jsme se tam stavovali jen na půl dne a stál jsem až vzadu, po ukončení jsem nemohl logicky vyjet, výjezd byl ucpán, z brány parkoviště jsem vyjížděl ve 3.30 hodin http://www.campinglagodigarda.it/camping_l...mp;id=gasparina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 30. Duben 2009 Sdílet Vloženo 30. Duben 2009 Tady se dneska chrni? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 CMF: Ty mas net i na kosteti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobre ranko. Kdo jde do prvomajoveho pruvodu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maros Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 CMF: Ty mas net i na kosteti? P.T. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Dobre ranko. Kdo jde do prvomajoveho pruvodu Ja tak leda do pruvodu k popelnicim - delam doma jarni uklid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 zdravím z moravy - víkendové návštěvy rodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 Taky jeden takovej - na navsteve a hura na forum To z tebe musi mit radost! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jj konečně si pořídili wifi net tak ho testuju, forum a divoke kmeny, až odpoledne vylezu má bejt hezky tak bude grilung Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P.T. Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 No vidis, ja forum a ikariam Grilovacku bych si taky dal.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 1. Květen 2009 Sdílet Vloženo 1. Květen 2009 jj forum, online gamesy, grilovačka a WIFI to je život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.