Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Ale jo.Pohoda.Za chvilku odjiždím s rodinkou na nějaky ty slavnosti na zámek Kuks.Je to tam prej moc hezky a děti si to tam snad užijou.Co Ty? Dnes doma? Citovat
jirka3 Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Ale jo.Pohoda.Za chvilku odjiždím s rodinkou na nějaky ty slavnosti na zámek Kuks.Je to tam prej moc hezky a děti si to tam snad užijou.Co Ty? Dnes doma? Zašel jsem si k rodičům na obídek . Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Krásný i když trochu větrnej Jani.Pracuješ? Dneska nee ale zitra jdu do prace Jakpak ty uzivas volna? Ahoj Jirii Citovat
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Připravuju se na tuning zitra do Mýta Jani Citovat
houmik Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Hehe, co se nestalo mame ted hosty z Karlovych Varu a vcera se prorekli, ze se jim tady tak moc libi, ze uz si u nas hledaji baracek na bydleni Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Připravuju se na tuning zitra do Mýta Jani Jela bych taky Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Tak přijed!!! Zitra makam... jako kazdou sobotu Citovat
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Tak to je škoda Jani.Přijedou i klici z Brna-Hrábě,Skája,Burek,Lugo.Myslim že to bude stát za to. Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Tak to je škoda Jani.Přijedou i klici z Brna-Hrábě,Skája,Burek,Lugo.Myslim že to bude stát za to. Stejne tak jako SH atd... njn co nadelam Citovat
najmis Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 čus bus bambus.....lidi. kua mejto není tak daleko...jenže asi nestihnu vystřízlivět...včera kalba a dneska vod rána udržuju hladinu.... Citovat
Romariooo Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 Najmis: fakt ne? To je škoda.Kluci maji přijet ke mě domu a po 8 hodině vyrážime směr Mýto. Citovat
najmis Vloženo 1. Květen 2009 Vloženo 1. Květen 2009 1)nemám umyto,nic nachystáno.... 2)jsem k.o. po 2 dnesh kalení a sluníčka.... 3)ani nějak není nálady na srazování... Uvidíme se jinde.... Citovat
Cary_mary_fuck Vloženo 2. Květen 2009 Vloženo 2. Květen 2009 Se divis kdyz je venku tak krasne? Vsichni normalni lidi nekam vyrazili... Citovat
Romariooo Vloženo 2. Květen 2009 Vloženo 2. Květen 2009 Ahoj kluci a holky...právě jsem se vrátil z Vysolého Mýta a mám spálené čelo Citovat
P.T. Vloženo 2. Květen 2009 Vloženo 2. Květen 2009 No ja jsem solidarni s manzelkou, ta je na nemocenske, zatim bez vychazek Ted pojedu jen neco nakoupit... Citovat
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.