jirka3 Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Má báwo a jezdí sockou no jo,na benzin už nezbylo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Hrábě: Tys tam minule taky byl??? Na podzim jo Ale jestli fungoval bar i na jaře to nevím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 otevřu kufr a nohy hodím ven tak bude už teplo, tak by ti to nemuselo vadit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 no jo,na benzin už nezbylo Tak v pátek bys stejně moc nespal a v sobotu - toť otázka !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak já se pro dnešek rozloučim.Dobrou noc a klidné sny škodováci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 4. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak já se pro dnešek rozloučim.Dobrou noc a klidné sny škodováci Já jdu do práce až ve středu tak tu ještě chvílu pobudu. Dobrou Romane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 4. Květen 2009 Sdílet Vloženo 4. Květen 2009 Tak já se pro dnešek rozloučim.Dobrou noc a klidné sny škodováci čau Romane, zase někdy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 bré ranko, já jedu škodahoum v pátek, to je nejlepší kalba, v sobotu léčení a večer návrat, jsem zvědav jaké překvapení nám připraví tamní "hospoda", dlužím P2M, Bobíkovi a Amoghovi oběd, tak dopufám, že rychlost obluhy bude ještě snesitelná Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Jardo.To máš teda pravdu protože loni to byla tradédie...čekal jsem na oběd skoro hodinu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 cest soudruzky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Dobré ráno fešáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Brý ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 jo to čekání je tragédie a ještě ke všemu je pak hostinskej ještě nasranej, což není nic na mě, za normálních okolností bych dávno odešel, páč přesně tohle nesnáším, jinak tady v HK svítí sluníčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jardo: jedu směr Harrachov a vůbec se mi dnes nikam nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 zdarek vsem - u nas taky slunce - po vcerejsi vode a zime.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdar Ovi a Baurak. Ráno byla kosa jak sviňa 6 stupňů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Zdar Ovi a Baurak.Ráno byla kosa jak sviňa 6 stupňů Me v aute pri ceste do prace piplo i 4°C !! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Dobréééé jitro ... tak sem si ráno málem zaškrábal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Jiří. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Ahoj Rosto, .. des tyhle teplotni hupy, aspon se otestoval topeni na vokne jestli funguje po deinstalaci samolepy od ze salunu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 A funguje ne? To tomu nemůže nic udělat co ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Jojo jede ... akorat sem se bal abych to nejak nepotrhal ... lepjej to tam jak blbci prez co nejvetsi plochu topeni .. profackovat Hele jak si tu propagoval ten autoservis ... tam ti delali ten zadek ?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 jj u nas bylo rano take kolem 0 tak, ze nic moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 5. Květen 2009 Sdílet Vloženo 5. Květen 2009 Počkej Jirko autoservis nebo tu lakovnu.? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.