Květen 8, 200916 r Já jezdím v létě na kole každej den do rachoty. A prdel bolí taky pěkně, než si člověk zvykne.
Květen 8, 200916 r CMF: jaký máš ted stroj? Tu bilou Octu mam na prodej v Brne, pristi tyden se jedu podivat na masinku a auto planuju az na podzim .... takze momentalne nic
Květen 8, 200916 r Ty jseš v Praze a auto prodáváš v Brně? Ju pres kamarada abych se o to nemusela starat pac na to nemam absolutne cas
Květen 8, 200916 r Zitra jedu na autodrom do Sosnové a tak se těším! tak to pojedeš kolem nás - tak na průmyslový zoně v Kosmonosích zamávej
Květen 8, 200916 r Jasne za nama díky Spíš ne, potřebuju být rozumně v Boleslavi kvůli jednomu klientovi, ale možná budu o tří volnej tak bych tě možná mohl přepadnout
Květen 8, 200916 r Fakt? Já ani nevím jakym směrem pořádně to je...pojedu směr MB jestli pojedeš od Hradce tak doporučuju najet v Boleslavi na dálnici směr Turnov, na prvním sjezdu /Kosmonosy/ sjet a pak už furt rovně přes Bělou pod Bezdězem, kolem Doks na Českou Lípu a po pravý straně uvidíš autodrom
Květen 8, 200916 r viď Vidim Jsem zvedava jestli to vyjde tentokrat... EDIT: Kde se tak budes v Pze pohybovat? Upraveno Květen 8, 200916 r od Cary_mary_fuck
Květen 8, 200916 r Petře.Tak to moc děkuju za užitečny informace.Díky.Já bych to zitra hodil na navigace a ani nevím co by z ní vylezlo.Pojedu od Hradce Králové.
Květen 8, 200916 r Vidim Jsem zvedava jestli to vyjde tentokrat... EDIT: Kde se tak budes v Pze pohybovat? nech se překvapit Kousek od Budějovický a pak po Jižní spojce směr Černý most a Boleslav
Květen 8, 200916 r Petře.Tak to moc děkuju za užitečny informace.Díky.Já bych to zitra hodil na navigace a ani nevím co by z ní vylezlo.Pojedu od Hradce Králové. Na 90% to samý. Možná by tě to maximálně hnalo přes Boleslav městem a tomu se právě vyhneš když pojedeš ty 2km po dálnici, jak z ní sjedeš tak už je přímý průtah až na Lípu
Květen 8, 200916 r Už aby byli všude aspon rychlostní komunikace.Ta cesta na Jičin stoji pěkně za hovno!
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.