Květen 9, 200916 r Heh, ted privezli cajti slecnu moji, ze s kamaradkou bouraly v aute asi nebyl pripoutanej ne, bez legrace, ja nekde cetl cislo, kolik se jich na tech ctyrkolkach zrani a bylo to docela husty, horsi jak motorky je to prej Upraveno Květen 9, 200916 r od houmik
Květen 9, 200916 r Romario: takze parada, to je dobre. My meli na ctyrkolky spatny pocasi, skoda... Jo, pises tam predtim o tech nosicich na kola. Ja jel ted nedavno z Usti od slecny a co nevidim na dalnici, typek na strese 2 kola a uplne bylo videt, jak se mu to pomalu z ty strechy hrouti dolu, na ty dalnici fakt super pocit ale vcas si toho vsiml a stacil zastavit, jinak by byl peknej pruser. proto si koupím auto, kam dám kola dovnitř
Květen 9, 200916 r Jar_da: ja to taky tak delam, kola, lyze... vsechno to rvu do auta, samo ze se to musi dobre zabezpecit i v tom aute, ale mam z toho aspon lepsi pocit, nez to tahat na strese.
Květen 9, 200916 r Houmik: Ty mě teda strašiš! Jardo: na to tvoje autíčko se těším že mi ho v H.K předvedeš a bude to rozhodně dobře udělaný výběr.
Květen 9, 200916 r Paráda,měl jsem včera čest vozit se zbrusu novým Mercedesem S-classe.Opravdu zážitek
Květen 9, 200916 r Nekecej!!! hmmm...tak to Ti věřím že to byl zážitek docela jsem koukal co to všechno umí-elektrický zadní sedačky,3 televize,kamera vzadu i vepředu.Byla to bomba jak se místo tachometru objevila televize se situací před autem-úplně jako nějaká videohra
Květen 9, 200916 r Tak jasně...tomu odpovída i cena vid? Za kolik je cca? 1,6 mega? říkal mi že prej v týhle výbavě 3,3 mil,což mi přijde nějaký přehnaný Upraveno Květen 9, 200916 r od jirka3
Květen 9, 200916 r Se skodovkou nic neni. Jen bych chtel znat nazory, popripade nejaky rady ohledne aut, ktery jsem tam vyjmenoval... akorat jsem to tema zalozil v lamparne a ne v hospode
Květen 10, 200916 r Čest práci! Mám posečenou zahradu a ted doufám že nebude odpoledne chcát protože maji přijet kuci...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.