Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ... To bude hóóódně zajímavá a vééélice náročná akce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Někdo dělat musí když já sedím doma u netu tak ty si zase odmakáš v noci Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rostiku, uz si dal dohromady galerku od romana??? Je to u něj ve vlákně. Moc jsem nefotil a Roman má taky něco ale nedal to tam ještě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 taky už budeš od pátku? Uvažuju o tom na chvilku a pak bych se nechal odvézt ale nevím s kým. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 to je správný uvažování a proč nezůstaneš do rána??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rosťo, a co tam rovnou přespat? hmmm??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Evers Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rosťo ten romam se na tebe vykák jo ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Ne Roman by se pro mě zastavil cestou tam a domů si něco ajistím. V sobotu bych přijel svým. Spát tam nebudu. Teď je tolik akcí a víkendů že je z toho mladá na prášky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 jj, Rosťo, tak to chápu, moje mladá už taky začíná bejt nervozní, ted budu už 3 víkend na nějaký akci..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Rosťo tak jí řekni, že je to jen teď na jaře a pak bude zase do podzimu klid Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tady už klid nikdy nebude. :smich: Nechci aby byla sama doma. Zkusím jí vymyslet nějakej program. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak jí vem sebou. já měl minule taky mladou sebou a bylo to fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak ty si zase odmakáš v noci Jak kdy - zítra jdu na odpoledne, pak dovolená a weekend Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 a proč nezůstaneš do rána??? Žeby strach o játra ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 myslíš, že to bude tak vostrý??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak jí vem sebou. já měl minule taky mladou sebou a bylo to fajn Jasně a ona se zboří do němoty a já budu cucat limču ne? :smich: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Asi jak u koho. Mě stačil minulej weekend v Turnově tak se budu krotit - doufám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Žeby strach o játra ?!? Játra to je ono. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jak kdy - zítra jdu na odpoledne, pak dovolená a weekend tak to není zas tak strašný Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 ... já budu cucat limču ne? To je důvod proč jedu na celej weekend !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Jasně a ona se zboří do němoty a já budu cucat limču ne? :smich: fakt?? tak to jí vezmi sebou, jedno to na limče vydržíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 tak to není zas tak strašný Tento týden to jde ale minulej to bylo horší páč jsem jel z noční hned do Turnova. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 12. Květen 2009 Autor Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 fakt?? tak to jí vezmi sebou, jedno to na limče vydržíš My jsme ale přejícní kamarádi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 Tento týden to jde ale minulej to bylo horší páč jsem jel z noční hned do Turnova. a jaká byla cesta?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 12. Květen 2009 Sdílet Vloženo 12. Květen 2009 My jsme ale přejícní kamarádi tak musíme Rosťovi ukázat, že se má na koho obrátit v případě nouze a že mu rádi pomůžeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.