Květen 12, 200916 r Asi jak u koho. Mě stačil minulej weekend v Turnově tak se budu krotit - doufám si to ráno mezi 6-7hodinou těžce rozdejchával vid?
Květen 12, 200916 r Autor si to ráno mezi 6-7hodinou těžce rozdejchával vid? No nebylo mě moc do zpěvu ale nakonec se povedlo Asi nějaká špatná konstalace hvězd či co
Květen 12, 200916 r Tak to je jiná Beru Absint, litr Ferneta a škopky na zapití !!! tak ty škopky se budou hodit
Květen 12, 200916 r No nebylo mě moc do zpěvu ale nakonec se povedlo Asi nějaká špatná konstalace hvězd či co ...neboj, na nasledující víkend jsou na tom hvězdy lépe:)
Květen 12, 200916 r Autor nene, to není správné slovo. správně se tomu říká - kamarádi A pro pozdější pomluvy, lži a polopravdy bereme foťák pro řádnou dokumentaci
Květen 12, 200916 r jaká vostuda??? No ty... ses ... vykaslal ses na nas... lakovna ti byla prednejsi
Květen 12, 200916 r Autor ...neboj, na nasledující víkend jsou na tom hvězdy lépe:) To jo. Beru ještě kamarádku s jejím synátorem tak se musím krotit !!!
Květen 12, 200916 r A pro pozdější pomluvy, lži a polopravdy bereme foťák pro řádnou dokumentaci Reportéři ČT Laďo jo ?
Květen 12, 200916 r No ty... ses ... vykaslal ses na nas... lakovna ti byla prednejsi mě to fakt mrzelo, že mi to nevyšlo, když jsi se konečně objevila i ty tak uděláme zase repete o nějakým dalším pondělí a tentokrát už přijedu
Květen 12, 200916 r Autor Reportéři ČT Laďo jo ? Ty rači né Těm se netřepe ruka jako mě a moc by toho potom nesmazali
Květen 12, 200916 r mě to fakt mrzelo, že mi to nevyšlo, když jsi se konečně objevila i tytak uděláme zase repete o nějakým dalším pondělí a tentokrát už přijedu Neboj na me neni nic k videni
Květen 12, 200916 r to neva, ale aspoň bych tě poznal, když si tady všichni píšeme Toz tak priste Nebo se nekdy stav u me na kafe
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.