Květen 19, 200916 r a co bylo OVI??? kureci obalovane v bylinkovem testicku testovin. salat!!!!! BEST OF
Květen 19, 200916 r Autor No není nad to se jednou za čas pořádně dospat jenže budou Doksy a spánek bude ten tam
Květen 19, 200916 r Nazdar soudruzi, makáte?? Já jsem dneska vyfasoval služební Vectru tak jsem zvědav co ten kočár umí
Květen 19, 200916 r já se dneska taky flákám Akorát jsem dopil latte a přemýšlím co budu dělat tak brouzdám po foru...za hodinu a něco půjdu do sauny trochu vyčistit pory
Květen 19, 200916 r A jak taha krava? Ja uz mam otlacene prsty jak tady klikam na mysku... hahaa na mysku prej....
Květen 19, 200916 r Ahoj DJ.Jak se máš??? Nazdárek chlapáku, mám se super..vše je ok..auto šlape, já taky, teda nešlapu ale běhám a skáču:) A co u tebe? Ahoj Cerrtice, odkud ty jsi tam od KV?
Květen 19, 200916 r Bylzde: chystáme mega akci v Hradci Králové! Nechceš se přijet podívat? Pojist,popit,seznámit se?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.