baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no proto.. nesmis byt tak citliva :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nesmis byt tak citliva :-) se polepším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to je spravny pristup :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak já se zatím loučím,mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tady asi zustanu sam :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak ted si teprve bezim pro snidani Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nazdar nazdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 čus bus , telefonní ústředno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 Ahoj Jardo jakápak já jsem telefonní ústředna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nazdar nazdar breho dne! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 a co snídaně? já sežral banán Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 tak ted si teprve bezim pro snidani nejak brzo ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 ahoj Bobe a Jardo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 těpic kua, dal bych rum a šel do lesa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 jakápak já jsem telefonní ústředna zdravím telefonistu, díky moc včera za to číslo dílu, cena je opravdu těch 770,- mam to zatím do zítra zamluvené, mají to tady u nás skladem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no hosi ted snidam... bramborak s rohlikem a platk. sejra.... chute jak u tehule... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 NAzdárek soudruzi, tak já už vylezl z postele a zachvíli mizím do pracovního procesu... Tak se tady mějte a určitě se zastavím na pokec během dne.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 těpic kua, dal bych rum a šel do lesa to chapu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 zdravím telefonistu, díky moc včera za to číslo dílu, cena je opravdu těch 770,- mam to zatím do zítra zamluvené, mají to tady u nás skladem:) čus no paráda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 nejak brzo ne to vis prace ma prednost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 NAzdárek soudruzi, tak já už vylezl z postele a zachvíli mizím do pracovního procesu...Tak se tady mějte a určitě se zastavím na pokec během dne.. cus a cus no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 těpic kua, dal bych rum a šel do lesa taky bych neco vdechnul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 NAzdárek soudruzi, tak já už vylezl z postele a zachvíli mizím do pracovního procesu...Tak se tady mějte a určitě se zastavím na pokec během dne.. čus úderníku to chapu já věděl, že mě pochopíš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 no hosi ted snidam... bramborak s rohlikem a platk. sejra.... chute jak u tehule... docela divocina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 20. Květen 2009 Sdílet Vloženo 20. Květen 2009 to vis prace ma prednost... vis, ze lhat se nema!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.