Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
spal bych

do postele v jednu, usínat skoro až ve dvě :D

a vstávání no to byl pokus v šest, ale to fakt nešlo. Do půl osmé v pelechu, ale stejně spánku málo :(

ahoj Tome,tak to je mazec :feve: mě brzy ráno vzbudila pošťačka s dopisem,takže taky žádná sláva

Vloženo

poštačka je v klidu, dycky většinou vylítnu ještě v trenclích lol pokud jsem doma.. ale nikdy nevím kdy jaká chodí andílek abyste si nemysleli, že ta lítám schválně v trenclích :smich:

Vloženo
poštačka je v klidu, dycky většinou vylítnu ještě v trenclích lol pokud jsem doma.. ale nikdy nevím kdy jaká chodí andílek abyste si nemysleli, že ta lítám schválně v trenclích :smich:

však já jí to taky ráno podepisovala v kalhotkách a tričku na spaní :smich::smich: naštěstí je to stará paní,tak měla pochopení a neutrpěla šok :smich:

Vloženo

mno asi se tam brutálně ochladilo tak na 28C.... :smich: venku je sice zataženo,ale 21C a ty mašiny na hale topěj..takže tam je tak nějak pořád stejně,pokud venku není 10C ;)

Vloženo
nevím jak jinde po republice ale u nás když přijedou tak pouštěj takovou melodii...třeba po noční je to fakt lahudka... :smich:

POšta pouští melodii? Kde to žiješ :p ? o tom jsem ani neslyšel :)

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...