Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ahoj! Jak je u Vás? U nás je pod mrakem a vůbec se mi nechce jit sekat zahradu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 u nás je taky pod mračkem ale občas tu vysvitne sluničko . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 U nás je to bez slunce...nějak se mu nechce ven... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 že se ti vubec dneska chce sekat zahrada . mě by se vubec nechtělo a hlavně po včerejši noci. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Co bylo v noci??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 že se ti vubec dneska chce sekat zahrada . mě by se vubec nechtělo a hlavně po včerejši noci. Ahoj Luky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak po hodinovém přemlouvání jsem byl posekat zahradu a mám to za sebou...hura! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marek Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 A kdo tě přemlouvat? herečka nebo Roman sám sebe.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Roman sám sebe.Musel jsem se trošku nutit ale dobře to dopadlo...v týdnu jezdim později domu a to už bych neudělal tuplem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Co bylo v noci??? kamoš slavil narozky ,tak alkohol tekl proudem . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Ahoj Luky jak se ti vede ???? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak to je slušny! Tos vstával ještě docela brzo! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 jak se ti vede ???? dobře,co ty hlava nebolí?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak to je slušny! Tos vstával ještě docela brzo! No to jsem vstával brzo už 8.Protože jsem musel jed dom a pak jsem ještě musel frnknout pro mladou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.luky Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 dobře,co ty hlava nebolí?? ale jo u mě je to dobryyy.oslava byla super .chrněl jsem tak 4 hodinky ale to nevadí a to jsem vstával už v 8 . Hlava mě vubec nebolí .na to že jsem tolik toho vychlastal tak vubec nic . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Tak na leto uz se chystaji plany na vyrobu voru a sjizdeni Vltavy od Rozmberku niz... to bude prdel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 zdravím .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 zdravím .... čauky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no tak jsem zpátky z chalupy, posekal jsem doma zahrádku a jdu hodit záda a vypít si kafe, do zítra nechci o práci ani slyšet, jinak tady sluníčko a teplíčko hojky čertíku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 no tak jsem zpátky z chalupy, posekal jsem doma zahrádku a jdu hodit záda a vypít si kafe, do zítra nechci o práci ani slyšet,jinak tady sluníčko a teplíčko hojky čertíku já se sluním na balkoně Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 hm, tak to nemůžeš být moc odhalená což Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 hm, tak to nemůžeš být moc odhalená což proč myslíš? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to je fakt, že by bylo foto? , jdu si vypít kafe, ahojky zatím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 to je fakt, že by bylo foto? ,jdu si vypít kafe, ahojky zatím papa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 24. Květen 2009 Sdílet Vloženo 24. Květen 2009 Cus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.