cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 a spadne cela zed nestraš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak uz docela hlad - od rana jeste nic.... ani caj - ale co jeste hodku a az obed... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ja pujdu tak kolem 1 papat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 zdarec, tak taky vyrazím něco zakousnout, ale až kolem 13.30, před poradou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 hoj Jardo.Co zub? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 zdarec, tak taky vyrazím něco zakousnout, ale až kolem 13.30, před poradou taky to tak nejak vidim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no zub, díra v hubě a trochu pobolívá, ale na zánět to zatím nevypadá, snažím se vhodně jíst a více pít, ale slivovici jsem jěště nezkoušel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 TAK HLAVNĚ ŽE MUŽEŠ MEZI LIDI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jo zuby to je neprijemny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 čoveče, to jsem si myslel dlouho taky, ale třeba oči nebo ledviny to trumfly, jdu si pro něco k pití Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak je pravda, ze s timhle to srovnat nastesti nemuzu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no jo no, jak říkal doktor, "co se dívíš ty vole, dyť seš narozenej v půlce minulýho století", tím mě dostal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 na tom bude taky neco pravdy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 tak konecne - jidlo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 co jsi mel dobryho ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahojík a dobrou chut k obědu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 hojda čertíku, už po O? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 hojda čertíku, už po O? ahoj Járo jj už po O a odpoledne se jde ven využít sluníčka..co ty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ty se pořád sluníš, já? no děvče makám, je mi teplo a na 14.00 svolanou pravidelnou pondělní poradu, takže mě sluníčko dnes vynechává, kromě rozpáleného auta a kanceláře Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ty se pořád sluníš, já? no děvče makám, je mi teplo a na 14.00 svolanou pravidelnou pondělní poradu,takže mě sluníčko dnes vynechává, kromě rozpáleného auta a kanceláře slunit?ne,já půjdu něco oběhat do města a opékat se budu při tom a kdy máš padla? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no já vlastně nikdy, tedy když potřebuju tak prostě mám, když je nutné makat, pracuju, nemám píchačky (ani hodiny, ani to druhý ), takže dle možností a situace Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 no já vlastně nikdy, tedy když potřebuju tak prostě mám, když je nutné makat, pracuju, nemám píchačky(ani hodiny, ani to druhý ), takže dle možností a situace aháá,no tak tojo.. už se těším až dáme tu kávičku ve Varech Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj, potřebuju tam jet, ale počkám, až bude new car, 4.6. ho vyrábějí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 jj, potřebuju tam jet, ale počkám, až bude new car, 4.6. ho vyrábějí baurak se sem taky zatím nechystá.. tak Járo,já se stebou loučím,měj hezké odpoledne pááá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 25. Květen 2009 Sdílet Vloženo 25. Květen 2009 ahóój, já se jdu najíst a radit se, mějte se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.