Přejít na obsah

HOSPODA 2009 č. 8


Hrábě Fernétti

Doporučené příspěvky

Jardo: to jde a kdy nám nějaký dá? :p Jnak koukal jsem na to pdf, no asi chcou být zjímavější a složitěkší to být asi nemohlo :smich: a nevím jestli žijou v komunismu nebo kde, ale studenti jsou do 26ti lol ne 21 :( to je mi letos a představa že příští rok platím plnou cenu fee, ač jsem v prváku :feve: asi bych zanevřel na toto hřiště (v tom lepším případě)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

tak to víš, je to TOP tady u nás a dají si to zaplatit, jinak je lepší být členem někde na vesnici a tam si zaplatit jen hru, ikdyž i tak je to darda, všechny turnaje pořádané bankami a spořitelnou, příp. většími firmami jsou tam, takže se tam dostaneš i takhle, golf hraje v bance snad i pokladník na přepážce jako součást image banky vůči klientovi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zajímavé :) Jako ty cdeny jsou řekně stále velmi přijatelné a na velikost hřiště dost dobrý, ale fakt docela bídá s tím studentským no :( Zajímalo by mě, kolik stojí klasika fee 1200 ? Páč bych si někdy skusil zajet zahrát.. řekněme o prázdninách..

jsem byl u účtařek ve vedlejším kanclu a nebyl tady, hra tam stojí ve všední den cca 1000,-, víkend 1200,-, kdyby jsi měl zájem, tak bych ti půjčil kartu

Editováno: , autor: Jar_da
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...