O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdarec!tak pocasi by mohlo vydrzet alespon 2 dny ale kdyz se podiva clovek na pocasi tak ma byt jak vcera.... nechapu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdarec!tak pocasi by mohlo vydrzet alespon 2 dny ja potrebuji hlavne o vikendu aby vydrzelo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ja potrebuji hlavne o vikendu aby vydrzelo bude venkovni akce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobré ránko z postele... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 bude venkovni akce? no jedeme na Sumavu na kolo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak se stavte kolem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobré ránko z postele... tobe taky dobre rano Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak se stavte kolem v patek budeme jezdit kolem Lipna Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 DOBRÉ JITRO HOSPŮDKO Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj čertice.Jsem moc rád že jsi s mobilem spokojená-hlavně ta rychlost dodání české pošty.Fakt bomba! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no jedeme na Sumavu na kolo a to bude zase bolet hlava ze? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobré ránko z postele... zdarek hmm v pondeli v 10:00 a v posteli..... to bych taky rad..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 DOBRÉ JITRO HOSPŮDKO bry ale pracovni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 zdarekhmm v pondeli v 10:00 a v posteli..... to bych taky rad..... Ahoj Ovi.Bolí mě v krku jako svině...asi z toho sobotního výletu na kolech 50 kiláčku.Bohužel...Stejně se musim stavit v kanclu aspon na otočku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Ahoj čertice.Jsem moc rád že jsi s mobilem spokojená-hlavně ta rychlost dodání české pošty.Fakt bomba! viď..po půl deváté ráno zvonek,poštačka ..balíček za 3700..a už mi bylo jasno taky sem to čekala spíše v úterý když si to posílal v pátek takže ještě jednou,moc děkujůůůůůůůůůůůůů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no jestli ta pošťačka nebyl převlečený Roman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdravím všechny přítomné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 I já se přidávám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdravím všechny přítomné zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 I já se přidávám a taky zdarek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Byl náročnej weekend v tak hnusným počasí jaký bylo u nás ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 no jestli ta pošťačka nebyl převlečený Roman že by?? no tak teda to je Roman mistr převleků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 a hlavně rychlého dodání Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zdravím všechny přítomné ahoj Jiříčku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 I já se přidávám ahoj Vláďo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.