dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zacala Ordinace? :smich: vůbec! to nesleduju.. já jsem trochu na filmy jiné a lepší kategorie.. říkám tomu pracovně "psycho" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ale on v te bedne neni skoro na co koukat :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 ale on v te bedne neni skoro na co koukat :-(( to mi povídej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jeste, ze jsou filmy :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 NEní no.. a film jsem neviděl ani nepamatuju naposled jsem koukal na IT crow Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to na to nemas cas?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobrej večír pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Dobrej večír pánové nazdar pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zítra jedu na weelet do Prahy tak jsem zvědav jak bude. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Zítra jedu na weelet do Prahy tak jsem zvědav jak bude. ja myslim, ze podobne jako dnes, kam jedes?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to se dozvím až zítra . Ta kamarádka co se mnou byla na SkodaHome tak mě domluvila odvoz nějakejch knížek či čeho a báby na nějakou prezentaci či jak se to jmenuje. Moc mě to netěší a bábu ještě neznám tak jsem zvědav jestli přežiju já nebo ona Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to na to nemas cas?? TAk to ani ne, čas je, nebo si ho umím najít, ale spíš nevím na co bych koukal.. Hodlám navštívit videoboss, ale nefím kdy.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to se dozvím až zítra . Ta kamarádka co se mnou byla na SkodaHome tak mě domluvila odvoz nějakejch knížek či čeho a báby na nějakou prezentaci či jak se to jmenuje. Moc mě to netěší a bábu ještě neznám tak jsem zvědav jestli přežiju já nebo ona Bud v klidu v práglu nedáš víc jak 2ku a 30km Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tak to se dozvím až zítra . Ta kamarádka co se mnou byla na SkodaHome tak mě domluvila odvoz nějakejch knížek či čeho a báby na nějakou prezentaci či jak se to jmenuje. Moc mě to netěší a bábu ještě neznám tak jsem zvědav jestli přežiju já nebo ona to jsou vyborny ksefty Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 TAk to ani ne, čas je, nebo si ho umím najít, ale spíš nevím na co bych koukal..Hodlám navštívit videoboss, ale nefím kdy.. moznosti jsou mraky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jen nakouknu ze dveří kdo je tu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 to jsou vyborny ksefty No nato že nás nechtěla nikdy seznámit to celkem jde. Uvidím zítra jak si s bábou budu rozumět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Hrábě: zdravím baurak: jak jsem psal, uprednostnuji spise ceskou tvorbu vlastne vcera v noci jsem pred spanim jako pohadku scekoval Ceskou Rapubliku, dost me to zaujalo Vam by se to asi nelibilo, je to spise pro maldsi generaci i skrz aktery co to vymysleli.. je to o hiphopu a vztahu jazyka v nem k CR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 jen nakouknu ze dveří kdo je tu... Zrada ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Bud v klidu v práglu nedáš víc jak 2ku a 30km Tam jo ale D1 bude trochu - no u mě jako dycky ale bába ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Babču šetři pro začátek.. za nich to toliko nejezdilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 HIP HOP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 houmik: ted poslouchám jeden HH pořad a pokud si to neviděl, určo na to koukni.. je to sice jenom pražská produkce, ale kdo vlastně je na dnešní scéně, že.. jenom pražská produkce. A dost mě zaujalo, jak vzali všichni ten film se strašnou pohodou otázkou je esli to bylo domluvený pro účel filmu nebo reálné.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 1. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Babču šetři pro začátek.. za nich to toliko nejezdilo Si budu muset ještě ráno namalovat nový budíky aby ju netrefilo po cestě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 1. Červen 2009 Sdílet Vloženo 1. Červen 2009 Tvorbu HH mapuju nekdy od Manzelu, takze o tom snad neco vim Ale jo, chystam se na to, urcite to bude zajimava podivana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.