dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Maso sem si udělal na oběd.. Tedka sem zblajzl chleba s herkulesem asi to je herkules sáček je neoznačenej ale chutná to tak.. Nějak mě bolí hlava Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Brý večer hospodo,dal bych kofolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Brý večer hospodo,dal bych kofolu ahoj jiříku točenou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj všichni, jsem KO dnešní badminton mne sestřelil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Milo čáu! Tak jak? Cvičiš nebo na to háziš bobek? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj cvičení je lehounce na vedlejší koleji, ted jdu rovnýma nohama do kola a badmintonu:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Brý večer hospodo,dal bych kofolu To NEMÁME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Badminton je fajn na vypocení-to je pravda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Miles Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Hele chcalo ze mně jak z vola, kolem mně lítali lidi jak rakety a já seděl na lavičce a funěl a koukal po hráčích nežného pohlaví Editováno: 2. Červen 2009, autor: Miles Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Jo, lavička, t je výborně taktické místo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Taky jsem to hrával...dobrej pohyb! Velmi dobrej! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 (editace) Já an to kašlu, dobrou noc. Spešl pá pro čertici sladké všem dobrou všem přítomným, minulým už i za vlast padnoucím Editováno: 2. Červen 2009, autor: dadacek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Já an to kašlu, dobrou noc.Spešl pá pro čertici sladké všem dobrou všem přítomným, minulým už i za vlast padnoucím dobrou dádo a děkuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dádo: pokolikaté se už dnes loučiš? Potřeti? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
theFrigo Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 tyjo ja bych si dal taky kofolu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Dádo: pokolikaté se už dnes loučiš? Potřeti? Tak co knajpa to rozloučení ne = 3x už se fakt du čvachtat.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 2. Červen 2009 Sdílet Vloženo 2. Červen 2009 Ahoj kamarádi, je tu ještě někdo...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 brej den - toto pekne zacina..... rano hned malem pokuticka za parkovani - nastesti jen rozhovor a opsani udaju z OP stacilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ahoj, tak to je jeste pohodicka :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Brý ránko. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ahoj, tak to je jeste pohodicka :-) zdarek - jo to je ok.... mam kvylitnejsi zazitky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Brý ránko. bry jitro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Brý ránko. ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 zdarek - jo to je ok.... mam kvylitnejsi zazitky no ja si myslim, ja mel podobnej zazitek minuly tyden a ten policajt byl zralej na facku hned na miste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.