Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Tak povídej Ovi. Něco veselého ? ;)

no ja si myslim, ja mel podobnej zazitek minuly tyden a ten policajt byl zralej na facku hned na miste ;)

jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova :D

Tak povídej Ovi. Něco veselého ? ;)

aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ...

jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova :D

me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal lol

aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ...

Tak hlavně že jsi necáloval. ;)

me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal lol

:smich: ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu.... :D

Tak hlavně že jsi necáloval. ;)

jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu.... :D

:smich: ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu.... :D

ja jsem na nej sr*l, dal jsem to znamemu a uz je to vyrizene ;)

jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu.... :D

jj ja to udelal pdobne ;)

Zdarec pánové

ja jsem na nej sr*l, dal jsem to znamemu a uz je to vyrizene ;)

co jinyho :)

Zdarec pánové

nazdarek pane ;)

Zdarec pánové

brej den soudruhu! tak jak?

co jinyho :)

presne tak, dalsi predvolani me uz mesic lezi na stole ale nejak se me tam nechce ;)

brej den soudruhu! tak jak?

Zdarec,

pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti :feve:

nazdarek pane ;)

Čágo,

tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku

Tak jsem po delsi dobe ve skole a sel bych zase domu :feve:

Zdarec,

pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti :feve:

:smich: v pondeli do 6:00? lol si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli :)

Čágo,

tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku

jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme lol

neco po tobe chtej? :) :)

ja uz bych zase do skoly nesel lol

jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme lol

tak jeste ze tam nebudu :)

Ne, nechtej, nastesti se muzu venovat vam tady na foru lol

neco po tobe chtej? :) :)

smazat tabuli lol

:smich: v pondeli do 6:00? lol si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli :)

Taky jsem si už definitivně řekl,že na takový akce už sejřím

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.