Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak povídej Ovi. Něco veselého ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no ja si myslim, ja mel podobnej zazitek minuly tyden a ten policajt byl zralej na facku hned na miste jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak povídej Ovi. Něco veselého ? aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jo to sem taky myslel ze mu ji seknu a vis jak ja je mam rad.... tak sem ho nechal recnit opisovat mou OP a potom mi jeste povida ze mam jediny stesti ze uz to nespada do nejaky bodov. systemu a ze za to nemuzu dostat od nej body.... a to sem mu ji chtel dat znova me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rosťa19 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 aaaale zaparkoval jsem na miste kde se nesmi a cekal az kolega prede mnou odjede asi za 10 min. ... Tak hlavně že jsi necáloval. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 me minuly tyden, rek, ze to semnou nebude resit na miste, ze ma nejmensi bloky 500,- tak jsem mu rek, ze ja to zase odmitam resit u nich na sluzebne a nekam jsem ho poslal ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak hlavně že jsi necáloval. jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ta to bych mu rekl neco dost podobnyho ci snad stejnyho... njn ja jsem si uz v hlave udelal rezervu pro tyto organy a snazim se to resit v klidu.... ja jsem na nej sr*l, dal jsem to znamemu a uz je to vyrizene Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj kolik by mi mohl dat? - 2-3 kila? bych si to nechal napsat a dal kamosce na sluzebnu.... jj ja to udelal pdobne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec pánové Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ja jsem na nej sr*l, dal jsem to znamemu a uz je to vyrizene co jinyho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec pánové nazdarek pane Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec pánové brej den soudruhu! tak jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 co jinyho presne tak, dalsi predvolani me uz mesic lezi na stole ale nejak se me tam nechce Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 brej den soudruhu! tak jak? Zdarec, pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 nazdarek pane Čágo, tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak jsem po delsi dobe ve skole a sel bych zase domu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zdarec,pohoda.V pondělí jsem se zase nechal vytáhnout ven a protáhlo se to až do 6ti v pondeli do 6:00? si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Čágo,tak v pátek budu moct bohužel až odpoledne,ráno frčím na zkoušku jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak jsem po delsi dobe ve skole a sel bych zase domu neco po tobe chtej? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak jsem po delsi dobe ve skole a sel bych zase domu ja uz bych zase do skoly nesel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jasny v pohode, hlavne ze dorazis :-) pak tu zkousku malinko zalejeme tak jeste ze tam nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
houmik Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ne, nechtej, nastesti se muzu venovat vam tady na foru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 neco po tobe chtej? :) smazat tabuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 v pondeli do 6:00? si jinej kalibr - ja byl vcera ale pred pulnoci jsem byl po sprse a v posteli Taky jsem si už definitivně řekl,že na takový akce už sejřím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.