O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 no ono je kolikrat lepsi vyrazit nekam dal, nez jezdit po Praze zalezi kam no.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 zalezi kam no.... myslis mimo Prahu nebo v Praze?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jaky mate pocasi?? Jadran 1A Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ze tys chlastal Ale jenom trošku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 myslis mimo Prahu nebo v Praze?? v Praze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jadran 1A tak to jsme na tom zcela vyjimecne stejne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ale jenom trošku... tak to vidis - tak bez spat - s tim nic nezkazis Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 v Praze to mas jedno, ja ji kolikrat projedu z jedny strany na druho i nekolikrat denne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ale prej Jadran jen dnes a zítra odpoledne už zase scanec... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak to jsme na tom zcela vyjimecne stejne v MB zatazeno a myslim ze tu vodu jeste uvidime..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tak to vidis - tak bez spat - s tim nic nezkazis Už jsem se naspal dost, teď je potřeba něco tvořit, třeba kávičku... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ale prej Jadran jen dnes a zítra odpoledne už zase scanec... vam to tam dofici... mi uz to tu mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ale prej Jadran jen dnes a zítra odpoledne už zase scanec... to me nejak nepali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 v MB zatazeno a myslim ze tu vodu jeste uvidime..... tam bylo hnusne i vcera vecer Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Už jsem se naspal dost, teď je potřeba něco tvořit, třeba kávičku... kava neni vubec spatny napad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 vam to tam dofici... mi uz to tu mame No, doufám, že až večer... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to me nejak nepali Mě též ne, protože od zítřka jsme zavření v pavilonu P na Autosalonu a tam je to úplně jedno... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Mě též ne, protože od zítřka jsme zavření v pavilonu P na Autosalonu a tam je to úplně jedno... tak to mas uplne na pohodicku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jj, bude pohoda, zajisté i sranda a v neposlední řadě zvýšená frekvence pěkných dívek... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 myslim, ze s divkama tam neni zadny problem, ty tam jsou vsude :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Zajisté... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 chtel jsem tam vyrazit, ale nezvladam to casove :-(( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Tak já pak budu referovat a nadnesu nějaké to foto... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to je docela rozumny napad :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ale prej Jadran jen dnes a zítra odpoledne už zase scanec... vam to tam dofici... mi uz to tu mame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.