Červen 3, 200916 r v Praze to mas jedno, ja ji kolikrat projedu z jedny strany na druho i nekolikrat denne
Červen 3, 200916 r tak to jsme na tom zcela vyjimecne stejne v MB zatazeno a myslim ze tu vodu jeste uvidime.....
Červen 3, 200916 r tak to vidis - tak bez spat - s tim nic nezkazis Už jsem se naspal dost, teď je potřeba něco tvořit, třeba kávičku...
Červen 3, 200916 r Ale prej Jadran jen dnes a zítra odpoledne už zase scanec... vam to tam dofici... mi uz to tu mame
Červen 3, 200916 r v MB zatazeno a myslim ze tu vodu jeste uvidime..... tam bylo hnusne i vcera vecer
Červen 3, 200916 r Už jsem se naspal dost, teď je potřeba něco tvořit, třeba kávičku... kava neni vubec spatny napad
Červen 3, 200916 r to me nejak nepali Mě též ne, protože od zítřka jsme zavření v pavilonu P na Autosalonu a tam je to úplně jedno...
Červen 3, 200916 r Mě též ne, protože od zítřka jsme zavření v pavilonu P na Autosalonu a tam je to úplně jedno... tak to mas uplne na pohodicku
Červen 3, 200916 r Jj, bude pohoda, zajisté i sranda a v neposlední řadě zvýšená frekvence pěkných dívek...
Červen 3, 200916 r Ale prej Jadran jen dnes a zítra odpoledne už zase scanec... vam to tam dofici... mi uz to tu mame
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.