O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Jj, bude pohoda, zajisté i sranda a v neposlední řadě zvýšená frekvence pěkných dívek... vsechno to fot Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 chtel jsem tam vyrazit, ale nezvladam to casove :-(( kdyz buh da tak nedele mozna snad jeste v tejdnu pristim.... uvidime... chtel bych 2 dny.... s vecerni akci s moravskejma kamoskama Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 vsechno to fot Vynasnažím se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 kdyz buh da tak nedele mozna snad jeste v tejdnu pristim.... uvidime... chtel bych 2 dny.... s vecerni akci s moravskejma kamoskama jj to je rozumna volba, me to stve o to vic kdyz je moznost mit vstupenky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Vynasnažím se... jj a ukazuj... spidi ty se nam porad menis a ja se v tom nevyznam Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj to je rozumna volba, me to stve o to vic kdyz je moznost mit vstupenky ze.... no uvidime taky se muze stat ze nebude nedele ani ty 2 dny v tejdnu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj a ukazuj... spidi ty se nam porad menis a ja se v tom nevyznam jj taky uz jsem to chtel napsat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ze.... no uvidime taky se muze stat ze nebude nedele ani ty 2 dny v tejdnu... docel jsem se tam chtel podivat kua Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 jj a ukazuj... spidi ty se nam porad menis a ja se v tom nevyznam To po mě chtěli ušáci z brněnské knajpy - Ol@f a Krozo, zmetci... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 kua jak tak na to koukam, nebude cas udelat zase novou hospodu?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 To po mě chtěli ušáci z brněnské knajpy - Ol@f a Krozo, zmetci... dej jim par facaku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 kua jak tak na to koukam, nebude cas udelat zase novou hospodu?? uz? nejakou vymakanou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 dej jim par facaku dostanou budenicka a bude klid :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 docel jsem se tam chtel podivat kua taky chci a ty vis na 100% ze ti to nevyjde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 kua jak tak na to koukam, nebude cas udelat zase novou hospodu?? Ještě bych to nechal, aspoň do pololetky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ještě bych to nechal, aspoň do pololetky... to tu bude slusne nablito uz... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 taky chci a ty vis na 100% ze ti to nevyjde? to vim uz zcela urcite Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Ještě bych to nechal, aspoň do pololetky... ja jsem koukal, podle stranek kdy se zaviraly ty predchozi. Jinak me je to uplne jedno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to vim uz zcela urcite hmm tak to je na h*wna... do kdy to presne je? sem jeste ani o tom necetl.... ani nevim co je tam jako lakadlo mimo zenskejch... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 ja jsem koukal, podle stranek kdy se zaviraly ty predchozi. Jinak me je to uplne jedno jeste to tu poradne zase.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to je mazec tohle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 to je mazec tohle tesla multiservis.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 tesla multiservis.... Pizza Vitana v prasku tyhle reklamy me bavej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 Pizza Vitana v prasku tyhle reklamy me bavej jj ta pica v prasku me dostala... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 3. Červen 2009 Sdílet Vloženo 3. Červen 2009 a ten Sirup v tom plastu :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.