Červen 3, 200916 r mi povidej... jdu tak na 12.20 .... jeste dneska nic neprobehlo u me probehla jenom decentni zeleninova snidane
Červen 3, 200916 r u me probehla jenom decentni zeleninova snidane Nazdar jirko, to já už su po obědě...
Červen 3, 200916 r Nazdar jirko, to já už su po obědě... Zdarec Spidi,a já ještě před obědem Budu to za chvilku muset napravit
Červen 3, 200916 r Zdarec Spidi,a já ještě před obědem Budu to za chvilku muset napravit jdu za 30 min. a do cajny
Červen 3, 200916 r Zdarec Spidi,a já ještě před obědem Budu to za chvilku muset napravit Tak honem honem, poledne se blíží...
Červen 3, 200916 r Byl hovězí vývar a pak koprovka s knedlíkem... Tý jo,koprovku jsem neměl ani nepamatuju.Dal bych si
Červen 3, 200916 r Tý jo,koprovku jsem neměl ani nepamatuju.Dal bych si Já právě taky, tak jsem se na to vrhl a byla excelentní...
Červen 3, 200916 r ja zrat vsechno - teda skoro vsechno ja prave taky skoro vsechno a koprovka je jedna z vyjimek
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.