Červen 4, 200916 r zdarekhlavne nachlazene rano - jdu si udelat druhej Tea ahojda..tak mě prosím taky
Červen 4, 200916 r Noooo, ja bych rekl, ze tam bylo 50 km/h a ja jel tak 65 km/h... za 100 metru totiz zacilana 70ka Dneska zase zkurveny pocasi
Červen 4, 200916 r Noooo, ja bych rekl, ze tam bylo 50 km/h a ja jel tak 65 km/h... za 100 metru totiz zacilana 70kaDneska zase zkurveny pocasi Čao Houmi, no a na kolik to bylo ohodnoceno ?
Červen 4, 200916 r Spidi: stali tam schovany za sloupem a byla videt jen kamera, jak me snima, urcite tam sedel druhej s pc, ale nikde me zadna hlidka nestavela, tak nevim. Asi to prijde postou Dneska jedu opacnym smerem, tak si musim davat pozor
Červen 4, 200916 r Ahoj čertíčku, jak se máš takhle ve čtvrtek dopoledne ? nic moc,nějaká nastydlá co ty??
Červen 4, 200916 r Spidi: stali tam schovany za sloupem a byla videt jen kamera, jak me snima, urcite tam sedel druhej s pc, ale nikde me zadna hlidka nestavela, tak nevim. Asi to prijde postou Dneska jedu opacnym smerem, tak si musim davat pozor Jj, tohle znám a taky jsem byl již párkrát ohromen pohledem do kamery, ale zatím, nechci to probůh zakřiknout, ještě nikdy nic nepřišlo...
Červen 4, 200916 r nic moc,nějaká nastydlá co ty?? Juj, tak to zkus vypotit na nějakým svalnatým těle... Já sedím na semináři o alternativních palivech... Ale jináč su zdráv jako řípa...
Červen 4, 200916 r ty krásko Spidáčku co to je za fenka ?vem ju a doraž v sobotu na párty hmm ? To je žlutej tulipán ty jane... Woe to jsem si myslel, že to tak bude, ale byl jsem za odměnu nominován od VW Import Group s.r.o. na šaškování na autosalonu v Brně...
Červen 4, 200916 r čest práci soudruzi... Houmku nezávidím pokud tě změřili...tady v Praze jsou vychcaný jak mraky a docela pěkně se umějí schovávat...zrovna včera když jsme jel do práce, tak stál policajt s tou laserovou potvorou na nadchodu a měřil auta co jela z centra po 5. května na Brno...občas taky takhle pěkně stojí na té lávce za nuselákem u kongresáku...koho by to napadlo že ho měří pěkně zvrchu co?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.