Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

čau Dádo čo je s Knajpou ešte o 3 ráno bola :help:

Co se zase děje???

Hezkej den všem, program dnešního dne: učení anglického jazyka a FORMULE a možná večerní zdravotní vycházka parkem -_-

čau Milo...neviem či sa nepojdem pozrieť na tie lode :D

Lodě mne nezajímají cca od roku 1985=86 kdy nás přepadla bouře v Černém moři, jeli jsme výletní lodí raketa, zeblil jsem se jako sviň od tý doby lodě nemusím...

www.primatorky.cz ...to sú trošku iné lode :D:palec2:

čau Dádo čo je s Knajpou ešte o 3 ráno bola :help:

Věříš, že m to nezajímá ;):p

už ani mňa :smich: dali mi banán a mám "po ptákach" asi boli poriadne opití :aggressive: :aggressive:

lehce nechápu systém banů, o kterých hovoříte za co se to dává?

Ahoj Milo.A co fitko? Dnes se nekoná?

No niekto to dostane aj pre nič za nič. ako ja :D ..potom môžeš dostať za zlý inzerát, zle uvedenú tému, nadávky a viac ti nepoviem, ale oni si vždy niečo vymyslia podľa pravidiel :D

Mároš: a to vlákno neni vůbec k nalezeni nebo je vyloženě zavřené?

lehce nechápu systém banů, o kterých hovoříte za co se to dává?

Občas za neschodu s daným adminem lol:smich: ale já mám to štěstí, že jako blízký pobočník dostávám pouze editaci příspěvků ve prospěch dané osoby :smich: :smich: :smich: no kde máme tu demokracii ?? A já že šel včera k volbám pro demokracii v celé EU lol

Banánka nedostanu, páč tam a) nesahaj pravomoce b ) ví, že by dostal přes nosánek na Zámečku lol

Ahoj Romane, nevím možná zacvičím doma, nebo spíš ta procházka zrychlenou chůzí po parku with my girlfriend

on to dal neviditeľné podľa mňa :Dkol107 ale ja už na to .... :Dlol

Jde aji skrýt, ale pššššššššššššt :aggressive: :aggressive: :aggressive:kol11kol10:rip:fuck:excl::kol-124::fakac: (aneb jde to bezeslov)

Aha a jak poznám že mám ten ban?

Já si to pořád oddaluju a ani nevíš jak mě to sere! :aggressive:

wrcko: že bys konečně začal "spamovat" tu? ;) tam kde máš lol ale zase nevím kdy to budu číst :smich:

Mi taky, jsem od přírody stráááášně lenivej, al hlavně to mne dělaj PC jsem unich furt....

Aha a jak poznám že mám ten ban?

Pod avatarem napíšem "hodnosti" a údajích cos uvedl máš varování: 0-100% kde 100% je komplet omezený přístup, jde ti asi jenom číst, ale ne přispívat..

Mi taky, jsem od přírody stráááášně lenivej, al hlavně to mne dělaj PC jsem unich furt....

Nemám promluvit s přítelkyni? :smich:

wrcko: že bys konečně začal "spamovat" tu? ;) tam kde máš lol ale zase nevím kdy to budu číst :smich:

:smich: :smich: :smich::kol-46:

Upraveno od wrccko

Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho...

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.