Červen 7, 200916 r Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho... Napiš Standovi-on Ti tam napiše třeba vrchní striptér!
Červen 7, 200916 r Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho... To musíš požádat nějakého admina (nějak víše postaveného) a ten to může taky editovat a většinou ti vyhoví ale jde o to, že mi všichni co to máme jsme si to "zasloužili" Takže kdo je pro hlasování o nápis pod avatar pro Milese ?
Červen 7, 200916 r Jestli myslíš s mojí, tak by tě neposlouchala je taky za PC Upraveno Červen 7, 200916 r od Miles
Červen 7, 200916 r Super mám 0%. a ještě jeden inteligentní, jak tam dostanu hlášku jak tam muátge všichni: Pan středa, vrchni energetik, já tam mám prefesional a chtěl bych něco jinýho... napíš pekne Davonovi :palec2:
Červen 7, 200916 r Takže kdo je pro hlasování o nápis pod avatar pro Milese ? Som - napríklad policajt alebo čo :smich:
Červen 7, 200916 r Fakt, prej se připravuje na přijímačky do školy ale slyšem tam řev draků, takže mastí Heroes V
Červen 7, 200916 r zdarec zdarec! tak jak damy? čau samý lamy tady Upraveno Červen 7, 200916 r od wrccko
Červen 7, 200916 r Fakt, prej se připravuje na přijímačky do školy ale slyšem tam řev draků, takže mastí Heroes V Tak to je jiná! Ona se uči a Ty hraješ hry!
Červen 7, 200916 r Já se taky učím, ale notas před sebou a koukám na forum a divoke kmeny... Já to už asi vzdal nebo co
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.