Červen 7, 200916 r to sa neodvážim odhadnúť..ani neviem keď mám pravdu povedať....ale vždy mi treba ešte skúsenosti
Červen 7, 200916 r to sa neodvážim odhadnúť..ani neviem keď mám pravdu povedať....ale vždy mi treba ešte skúsenosti Vážim si Tvé upřimné odpovědi
Červen 7, 200916 r Vážim si Tvé upřimné odpovědi aj keď tie hlavné ťahy na Slovensku mám pochodené...nie ako niekto, že iba po meste, vieš jak myslím
Červen 7, 200916 r Zakažte někdo Márošovi chat nebo hodte na něj sít!!!!!!! 260 přispěvku za den.Ten chlapec chodi i na C s noutasem!!!
Červen 7, 200916 r Zakažte někdo Márošovi chat nebo hodte na něj sít!!!!!!! 260 přispěvku za den.Ten chlapec chodi i na C s noutasem!!! iba 244
Červen 7, 200916 r po smiechu býva plač...,,S pánom bohom, idem od vás, neublížil som, neublížil som nikomu z váás!"
Červen 7, 200916 r čest soudruzi a sousedi z východního bloku...určitě sedíte u telek a čučíte na F1 co?jak je u vás??tady na žatecku se ted trochu přehnala průtrž a už se zase rozjasňuje...
Červen 7, 200916 r Brno už přes 35°. Formule mě nezajímají sedím u kamoša a ten přemejšlí co si objedná k jídlu
Červen 7, 200916 r prejdem k tebe nikto ma tam nemá rád nekecej kdyby sme tě tam neměli rádi tak na tvoje posty nereagujem
Červen 7, 200916 r Ahoj pánové formule stály za prd, a jdem na učení:-((( :D Ferrari klasika tak čo :/
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.