Červen 7, 200916 r teď docela i vysvitlo sluníčko, tak je to na práci i pěkné odpoledne, ideální stav, kdy si na terasu vemu na klín počítač a makám v klidu doma, jak je u vás? Jardo,tady pod mrakama,černo..
Červen 7, 200916 r the Frigo: heh, to je asi jako ja jsem usnul s knizkou v ruce a probudil se az za dve hodiny
Červen 7, 200916 r tyjo tak jako dneska sem neděli už dlouho neproflákal ja taky celej den notas a TV ....
Červen 7, 200916 r the Frigo: heh, to je asi jako ja jsem usnul s knizkou v ruce a probudil se az za dve hodiny s knihou se chystám usnout až večer
Červen 7, 200916 r tak to ani nevim co by to jako mělo bejt, to já budu usínat u sedmé části Temné Věže od S. Kinga
Červen 7, 200916 r Autor Dobrej večír po návratu z Beskyd S tím hladem máte pravdu - já se tam včera přejedl jak svi.a
Červen 7, 200916 r Dobrej večír po návratu z Beskyd S tím hladem máte pravdu - já se tam včera přejedl jak svi.a ahoj Vláďo,už koukám na fotky,muselo to být fakt supr
Červen 7, 200916 r Autor ... To nemělo sebemenší chybu a cenově to vyšlo skoro jako SkodaHome ale luxus byl někde úplně jinde páč se to nedá absolutně srovnat. Ale každá akce má svoje neopakovatelný kouzlo, že !!!
Červen 7, 200916 r Autor HF: Vy jste fakt jeli před 90 km spanělou jizdu??? No jistě . A s průměrem 7,4 L/100 Km - to je u mě dost divný, co !!!
Červen 7, 200916 r Autor Kiláků sice dost ale na pohodu . Nekoukal jsem sice do mapy, ale když dáš ty dva body kde jsme byli a to že jsme to jeli po horách, tak ono těch možností to někadyma zkrátit asi nebylo. Ale ta krajina okolo neměla chybu a fakt to stálo zato
Červen 7, 200916 r Autor Tak to asi neklapne . Některý jsem znal, další jsem sice poznal ale po nočním bowlingu a toho co bylo u něho a před ním se mě ty jména nějak vytratili
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.