Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo
no hele kdyz jste jeli pred nama tak to mozny je, kdyz jsme jeli my tak uz jsme ji potkali kdyz jela proti nam

My jsme jeli asi hodinku po vás,museli jsme ještě vyzvednout Lukáše

Vloženo
a nevis kde byly?? ale asi by to odpovidalo ;)

přesný místo nevím,bylto takovej horizont a za ním dlouhá rovinka,stáli na tom horizontu a podle mě měřili protisměr

Vloženo
přesný místo nevím,bylto takovej horizont a za ním dlouhá rovinka,stáli na tom horizontu a podle mě měřili protisměr

tak snad budete v pohode, ja jsem se jenom bal jestli nemerej za jizdy pac jsem tam mel neco kolem 130

Vloženo

to ja taky ale az teste pred zacatkem dalnice :-) jsem jel a mel jsem pusteny radio a porad si rikam co to piska, a to byl Martin jak jel za mnou tak v zatackach mu to rvalo jako krava :-)

Vloženo
to ja taky ale az teste pred zacatkem dalnice :-) jsem jel a mel jsem pusteny radio a porad si rikam co to piska, a to byl Martin jak jel za mnou tak v zatackach mu to rvalo jako krava :-)

to zase bral pres rukav,ne? lol

Vloženo
tak to věřim ;)

ja to mel taky slusne prehazeny v aute, kdyz jsem prijel domu .-)

a dnes taky rano, jsem letel pod Bulovkou dolu pruhem pro autobusy a dole se do toho pruhu najizdi z prava z vedlejsi, tak me tam pan vjel a hned zastavil, ze se zaradi do ty kolony, tak jsem letel tak 15-20 pekne ve smyku, gumy horely ale nastesti jsem to ubrzdil a zasatavil tak pul metru za nim lol

Vloženo
ja to mel taky slusne prehazeny v aute, kdyz jsem prijel domu .-)

a dnes taky rano, jsem letel pod Bulovkou dolu pruhem pro autobusy a dole se do toho pruhu najizdi z prava z vedlejsi, tak me tam pan vjel a hned zastavil, ze se zaradi do ty kolony, tak jsem letel tak 15-20 pekne ve smyku, gumy horely ale nastesti jsem to ubrzdil a zasatavil tak pul metru za nim lol

a horčici si domů nevezl? lol

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...