baurak Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Tak to bych si taky nechal líbit jojo bylo to vyborny, moc jsem si pochutnal na zaver byl Jagermeister jako pozornost podniku :-) ahoj Jirko, ja taky pred chvilkou prisel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jojo bylo to vyborny, moc jsem si pochutnal na zaver byl Jagermeister jako pozornost podniku :-)ahoj Jirko, ja taky pred chvilkou prisel Četl jsem tvůj jídelníček-bych si nechal líbit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Četl jsem tvůj jídelníček-bych si nechal líbit jj byla to bomba, zitra jsou objednane dve kachny :-) jinak jsem dal nejaky foto do Kdo je tu bajker? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 ... Tak to musím najít u nás kde mají úhoře a dát si ho premiérově. Mám hrubo hodně kulinářských nedostatků Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jj byla to bomba, zitra jsou objednane dve kachny :-)jinak jsem dal nejaky foto do Kdo je tu bajker? jojo,na fotky jsem číhal ty woe,si tam žereš,jsem myslel že tam jsi na kole Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 taky jsem ho mel dnes poprve a musim, rict, ze naprosto luxusni ale chystam se tady, jeste na nejakou specialitku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 jojo,na fotky jsem číhal ty woe,si tam žereš,jsem myslel že tam jsi na kole no jsem, ale nedej si kdyz je to tak dobry a lakavy :-(( o to vic musim zitra jezdit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 no jsem, ale nedej si kdyz je to tak dobry a lakavy :-((o to vic musim zitra jezdit Máš tam super počasí,co Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 Máš tam super počasí,co no musel jsem ceka asi do 3 protoze prselo, ale pak uz krasny pocasi a teplo, ted je tu uplne jasno tak to snad vydrzi az do rana Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 11. Červen 2009 Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 No nic,mažu spát ať něco naspim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 11. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 11. Červen 2009 To zase letí - dobrou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 zdarec Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 brý ráno..ahoj michale.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 brý ráno..ahoj michale.. zdare zdarek tak patek uz.... a stejne nic moc... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 zdare zdarek tak patek uz.... a stejne nic moc... chtělo by to něco na probuzení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 zdare zdarek tak patek uz.... a stejne nic moc... chtělo by to něco na probuzení.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 proč to tady je ode mě 3x??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 chtělo by to něco na probuzení.. no me by stacilo kdybych zejtra nemusel zase do prace.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 proč to tady je ode mě 3x??? si to asi 3x odeslala Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 no tak to zkusím..a kde že to je? Vůůůůůůůůůůbec tam ani nechoď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A bré ráno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 A bré ráno zdarec! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 dobre rano :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 12. Červen 2009 Sdílet Vloženo 12. Červen 2009 balím to pod peřiny tak zatím pá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.