Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Vloženo

čest práci soudruzi...mě se dneska nechce makat..auto mám na foliích tak jsem zvědav jak to dopadne...Ráno jsem krásně promokl...než jsem došel na tramvaj tak jsem se mohl jít přebalit...tak snad mě to nepotká až pojedu pro auto..

Vloženo

Osušíš se v Autě ;) V Brně už pršelo na moc stylů, ale naštěstí, když jsem seděl na obědě (přemluvil jsem máti ať nevaří a že jednodužší bude skočit na baštu) Jako luxusní jídlo za super peníze :palec2: a neodolal jsem a dal si jedno točený -_-

Vloženo

Auto už mám naštěstí taky před barákem a krásně vypucovaný :palec2: akorát ten olej si mohli odpustit, ale pokud to bude takhle žrat ten olej, tak uplatním i ten svůj "zbytek" do příští servisky..

Vloženo
ja jsem v jiznich cechach v Treboni, ted jsem prijel z kola dal jsem si 90km, a jdu se dat nejak dohromady a jdu na objednane 2 kachnicky :-)

Pošli jednu kachýnku do Práglu ;)

Vloženo
No čéče nefim, sedím na akcičce, ale jen poslouchám, co kdo vymňoukne... ;)lol

já si dneska naordinoval klídeček.Jdu s paní do kina,pak na nějakej drink a domů do postele

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

• Vytvořit nový...