Červen 12, 200916 r Ja taky ne... pristi tyden me ceka uz posledni zkouseni a pak tradaaaaa tak radsi nikam nejdu, abych nemel spatny svedomi Ted byl u nas krasnej ohnostroj, asi kvuli otacku Upraveno Červen 12, 200916 r od houmik
Červen 12, 200916 r Autor To já přišel z hokny a zítra na noc tak tu budu asi dýl abych se dospal přes den a vydržel zítra přes noc
Červen 12, 200916 r Vypni muziku a koukej na Primě na Torque: Ohnivá kola to už sem viděla ale tak dobrá...
Červen 12, 200916 r Neříkej že už jsi doma z pátečního tahu ?!? nebo se teprve chystá a přišel se rozloučit
Červen 12, 200916 r tak co mám pravdu?že se na akci teprve chystáš?? nene, uz jsem prisel zpet z male akce :-)
Červen 12, 200916 r Autor nene, uz jsem prisel zpet z male akce :-) Asi hodně malá když už jsi doma - ale pokud to stálo zato
Červen 12, 200916 r Jj. Divná to na Tebe páteční doba !!! to byla "rodinna" vecere, tak ze nic velkeho a po tom dnesnim vylete na kole toho mam dost
Červen 12, 200916 r Zdar chlapi.... a kočko. no Rosti..my na sebe máme nějaký štěstí..to bude osud ..ne ,sranda
Červen 12, 200916 r to byla "rodinna" vecere, tak ze nic velkeho a po tom dnesnim vylete na kole toho mam dost písmenka se ti nepletou,tak je to dobrý
Červen 12, 200916 r písmenka se ti nepletou,tak je to dobrý no tak tolik toho piti vazne nebylo, ale jidlo nechci tak tyden videt
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.