Rosťa19 Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Brý ráno. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 taky zdravim :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ty se tam chystas?? jeste nevim-tak sam tam nepojedu tak uvidim - pristi tejden nemuzu.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jeste nevim-tak sam tam nepojedu tak uvidim - pristi tejden nemuzu.... tak se potom domluvime na ten cervenec ze by jsme tam neco vymysleli :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak se potom domluvime na ten cervenec ze by jsme tam neco vymysleli :-) ok nejak to spachame Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ok nejak to spachame o to nemam tak nejak strach, kdyz se tam muzeme sejit nahodne, tak nebude problem se domluvit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ahoj kamarádi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ahoj Lubo :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Ahoj Baui, jak to jde takhle při pondělku ? Já mám dnes volno, odpoledne se jdu do depa zase chvíli vrtat v mašině a jinak paráda, počasí nádherný, včera večer jsem se slečnou byl na pivču a na večeři, dal jsem si hermelín v bramboráku a myslel jsem, že se nedokutálím domka... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ale u me taky pohodicka, sluzebni auto mam v servisu tak sedim na firme a cekam az to dodelaj. A od zitra budu asi hodne cestovat to tak vypada. Pocasi je zatim rozumny tak to snad vydrzi :-) ja jsem za posledni dobu taky pekne prezranej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jj, kdyby to počasí chtělo vydržet, já prostě miluju slunce a pořád ho nemám dost... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jj, kdyby to počasí chtělo vydržet, já prostě miluju slunce a pořád ho nemám dost... jj taky slunicko muzu ale kdyz jsem v praci tak me bohate staci kolem 25stupnu .-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ahoj hospůdko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ahojky :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 jj taky slunicko muzu ale kdyz jsem v praci tak me bohate staci kolem 25stupnu .-) V práci mi klimuje klima a navíc, když je venku pěkně, tak se v práci moc nezdržuju... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 ahoj hospůdko Ahojky kočičko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 V práci mi klimuje klima a navíc, když je venku pěkně, tak se v práci moc nezdržuju... tak to mas celkem slusne zarizeny :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 pánové,tady na západě se to pěkně zatahuje a je nehorázný dusno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 pánové,tady na západě se to pěkně zatahuje a je nehorázný dusno asi bude prset Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak to mas celkem slusne zarizeny :-) Jsem téhož názoru... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Jsem téhož názoru... tak me muzes nejak poradit, jak si to taky tak dobre zaridit :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 pánové,tady na západě se to pěkně zatahuje a je nehorázný dusno No to jsou mi vyhlídky tedy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 tak me muzes nejak poradit, jak si to taky tak dobre zaridit :-) Staň se šéfem firmy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Staň se šéfem firmy... to chce ale kua bud nejakou zalozit, nebo neco vyhodne nakoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 15. Červen 2009 Sdílet Vloženo 15. Červen 2009 Tak zkus něco výhodně nakoupit, protože já bych ti mohl něco výhodně prodat a profitovali by jsme na tom oba... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.