Červen 15, 200916 r nee,dneska jsem tady nebyl Jasně. Chtěl jsem ti cinknout ale doufl jsem že tady budeš.
Červen 16, 200916 r Tak panove, dnes snad naposledy odjizdim na misto, kde jsem prokrajel 7 let sveho zivota. Doufam, ze tam tomu dam ve stredu SBOHEM a konecne uzavru tuhle kapitolu. Drzte mi prosim palce
Červen 16, 200916 r Tak panove, dnes snad naposledy odjizdim na misto, kde jsem prokrajel 7 let sveho zivota. Doufam, ze tam tomu dam ve stredu SBOHEM a konecne uzavru tuhle kapitolu. Drzte mi prosim palce to das!
Červen 16, 200916 r Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně Upraveno Červen 16, 200916 r od Miles
Červen 16, 200916 r Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně nene zuby ne... to je v prdeli porad....
Červen 16, 200916 r Držím palec, já zase jedu se starou k zubaři, min. týden jí vytrhli 8čku a nějak je něco špatně, už jsme tam byli 2x a furt špatně a jéje
Červen 16, 200916 r No a z Jihlavy do Brna by jsme mohli frčet na mašině... Já cu takyyyyyyyyyy tedka by byl podobný zážitek asi potřeba na odreagovačku.. Jinak hoj PS: a horší než těhotenství bývalé je magistrátní úředník..
Červen 16, 200916 r Tak z prvni varky ustnich maturit dneska propadli 4 lidi.... hehe, zacinam z toho mit poradnej strach Docela dost ostrý.. já byl jedinej snad na celý škole.. za kdo ví kolik let.. u nás se spíš nepostupovalo do dalších ročníků jak vyhazovalo od matury..
Červen 16, 200916 r Dobrý všem Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte?
Červen 16, 200916 r Dobrý všem Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte? nene, to je do nás daleko. Kdyby jsi chtěl MMMB (magistrát města Mladá Boleslav) tak jo
Červen 16, 200916 r Dobrý všem Náhodou někdo známýho (výše postavenýho) na MMB (Magistrát města Brna) nemáte? Zdar Dady, JUDr. Pavel Kobylka, ale nevím, jestli tam ještě je... Nešel bys ve čtvrtek na terasu ?
Červen 16, 200916 r nene, to je do nás daleko. Kdyby jsi chtěl MMMB (magistrát města Mladá Boleslav) tak jo Díky, ale malinko z ruky to nevím, to by asi neprošlo, leda že by mi sem poslali nějakýho hodnýho úředníka
Červen 16, 200916 r Zdar Dady, JUDr. Pavel Kobylka, ale nevím, jestli tam ještě je...Nešel bys ve čtvrtek na terasu ? Ted nevím jestli to není ten vedoucí o kom mluvil .. ? páč to by byla špica Šel, pokud nebude pršet sice krk furt bolí, ale to počká
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.