Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 to se bejvalka teda má... Jí je to úplně jedno a věřím, že ty jahody vyhodí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 škoda jahod.. tohle já vědět, nic nedovezu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jí je to úplně jedno a věřím, že ty jahody vyhodí... 8kg jahod vyhodí???si děláš zadek ne?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jí je to úplně jedno a věřím, že ty jahody vyhodí... tak to byla zase škoda, jí je vozit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čerti: a zase šlehačka joooo..? Jardi: bacha na čertici člověk u ní se šlehačkou nikdy neví Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 copak se stane?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Spidi Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kamarádi, na nějakej čas zmizím, su z toho všeho nějakej špatnej... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čerti: a zase šlehačka joooo..?Jardi: bacha na čertici člověk u ní se šlehačkou nikdy neví na co hned nemyslíš dádo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kamarádi, na nějakej čas zmizím, su z toho všeho nějakej špatnej... kam??nikam.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Njn, vezl jsem 8 kg bejvalce, tak jsem spěchal, abych se tam moc nezdržel a tak jsem se nějak nevešel do dveří... no ty si kus - jahody a bejvalce .... nas***...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 copak se stane?? Tak to netuším ? na co hned nemyslíš dádo Jááááááááá? já tady nikdy nic jenom vytahuju "staré" věci docela podlé, co? ale asi mě to tenkrát nějak nevím co jo to, poznamenalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Kamarádi, na nějakej čas zmizím, su z toho všeho nějakej špatnej... copak zase spidaku? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čerti: a zase šlehačka joooo..?Jardi: bacha na čertici člověk u ní se šlehačkou nikdy neví už jsem velkej a starej kluk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadacek Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Jardi: no to jsem si celkem pospojoval (dedukce) ale to nic neznamená já neobviňuji tebe, ale spíš upozorňuji na čertici a "šlehačku" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jar_da Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 tak jasně, lednička a jídlo je fajn Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 bre odpoledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čau baui četl jsi to v admin sekci?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čau bauičetl jsi to v admin sekci?? jj ted jsem tam na to kouknul :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dobrý odpoledne ve spolek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 Dobrý odpoledne ve spolek i tobe pane :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 bre odpoledne čaues Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
baurak Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 čaues ahoj ahoj :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 jj ted jsem tam na to kouknul :-) a co na to všechno říkáš?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cerrtinka Vloženo 16. Červen 2009 Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 lidi,nějaká blbá nálada..depka...smutek..pomoc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 16. Červen 2009 Autor Sdílet Vloženo 16. Červen 2009 i tobe pane :-) Nevíš jak dlouho tady ještě budeme než bude to "naše fórum" ?!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.