Červen 16, 200916 r Zdarec pánové,koukám na ty rozpory na foru.Se asi taky trhnu a zalozim 1er forum zdarec pane co patecek?
Červen 16, 200916 r Zdarec pánové,koukám na ty rozpory na foru.Se asi taky trhnu a zalozim 1er forum zdarec, radsi zalozime nejakej jinej club
Červen 16, 200916 r Autor zdarec, radsi zalozime nejakej jinej club A za chvílu ztratíme přehled kde všude jsme, že
Červen 16, 200916 r JIrko čau, ty už nic zakládat nemusíš. báwa už jedno mají To vím,já jsem člen www.1erforum.de a jsou tam celkem pohodoví kluci
Červen 16, 200916 r tak v prdeli sme vsichni pane jirino ja bych to tak neresil, bude asi forum pro OC a ostani skodovkare kteri budou chtit chofit i tam a bude, OC tam bude mit vic prostoru, jinej rezim apod. hospoda byla vzdycky octavianskej napad a tak to zustane, ze sou ted ve vsech jinych sekcich je nam jedno chlastat muzem porad
Červen 16, 200916 r Autor jisty je, ze jsem porad v pr*eli Tak to jsme dva A máme další club - "Furt v pr*eli"
Červen 16, 200916 r hlásím se na předsedu to by chtěl dělat každej, ael chce to mít odpovědnost, že piva bude vždy na schůzy dostatek a hlavně příjemně chlazený
Červen 16, 200916 r a najednou v patek muze probehnout nabor :smich: ty voe vzdyt ty mas recht predsedo patek plati
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.