Červen 21, 200916 r Moc nemám čas chodit do hospody, a když tak skáknu do té naší knajpy Máš se dobře? Jedeš na nějakje nejbližší srázek?
Červen 21, 200916 r zdarec pane!mala akce co? jako nevim ani jak se k tomu nejak slusne vyjadrit bylo to moooc
Červen 21, 200916 r ahoj,tebe já ještě neznám.. já taky nee, jen mi přišlo neslušné zdravit jen kluky co znám a Tebe nee
Červen 21, 200916 r Moc nemám čas chodit do hospody, a když tak skáknu do té naší knajpy Máš se dobře? Jedeš na nějakje nejbližší srázek? tak to chapu, v knajpe jsem jeste snad nebyl. jinak u me porad stejny, docela pohodicka. Sraz ted zadny neplanuji
Červen 21, 200916 r To je škoda, že srazy neplánuješ. S Tebou je vždycky sranda .... -_- -_- -_--_- Upraveno Červen 21, 200916 r od pentadius
Červen 21, 200916 r jako nevim ani jak se k tomu nejak slusne vyjadrit bylo to moooc trochu se to rozjelo...
Červen 21, 200916 r To je škoda, že srazy neplánuješ. S Tebou je vždycky sranda .... -_- -_- -_--_- to musim potvrdit
Červen 21, 200916 r To je škoda, že srazy neplánuješ. S Tebou je vždycky sranda .... -_- -_- -_--_- zrovna v patek byla zase sranda
Červen 21, 200916 r trochu se to rozjelo... trochu?? myslim, ze to bylo celkem divoky a hlavne tvoje vystoupeni v chatce??
Červen 21, 200916 r trochu?? myslim, ze to bylo celkem divoky a hlavne tvoje vystoupeni v chatce?? no co... ) nikdo nic nevidel nikdo nic neslysel.... :smich:
Červen 21, 200916 r no co... ) nikdo nic nevidel nikdo nic neslysel.... :smich: nevidel?? neslysel?? abych pravdu rek, tak ty narozeniny budou asi zajimavy co jako byla prdel neskutecna
Červen 21, 200916 r nevidel?? neslysel?? abych pravdu rek, tak ty narozeniny budou asi zajimavy co jako byla prdel neskutecna ja snad na ty narozky radeji nepojedu :D ssi to videl ceho jsme schopny.......
Červen 21, 200916 r ja snad na ty narozky radeji nepojedu :Dssi to videl ceho jsme schopny....... takova rychla akce, ale jako holek opet mraky
Červen 21, 200916 r nevidel?? neslysel?? abych pravdu rek, tak ty narozeniny budou asi zajimavy co jako byla prdel neskutecna Oni mi tu jebů
Červen 21, 200916 r docházej mi síly Cabi ty zluty spicky u bot pak jsme si zahrali caru hele to byl vecirek jako krava
Červen 21, 200916 r Mě normálně kámoši přemlouvaj na pátek. Já tam snad budu muset zase jet ja bych to taky asi zmaknul
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.