Červen 21, 200916 r Cabi ty zluty spicky u bot pak jsme si zahrali caru hele to byl vecirek jako krava Boty byly luxusni, furt jsem premejslel od ceho to ma. Pak jsme si vzpomneli ze sel spat oknem
Červen 21, 200916 r hele nemel bych se nechat chvilku premlouvat?? neboj,do patku te ukecam jo a jeste jedna technicka,nepamatujes si na nejakou slecnu,se kterou jsem se tam bavil? Mi dneska prisla SMS a ze prej kdy zajdeme na to kafe
Červen 21, 200916 r Boty byly luxusni, furt jsem premejslel od ceho to ma. Pak jsme si vzpomneli ze sel spat oknem a to chtel spat na te vedlejsi :-)
Červen 21, 200916 r neboj,do patku te ukecam jo a jeste jedna technicka,nepamatujes si na nejakou slecnu,se kterou jsem se tam bavil? Mi dneska prisla SMS a ze prej kdy zajdeme na to kafe tak to je si delas srandu neee
Červen 21, 200916 r tak to je si delas srandu neee Ty woe a to jsem si myslel ze si pamatuju celej vecer. Vim ze jsem si tam povidal, ale ze jsem daval nekomu cislo fakt nevim. To je tou mandlovici co jsme pili
Červen 21, 200916 r jako taky jsem rozdaval nejaky cisla a i nejaky cisla mam .-) hele fakt narez vecirek :-)
Červen 21, 200916 r jako taky jsem rozdaval nejaky cisla a i nejaky cisla mam .-) hele fakt narez vecirek :-) Jojo, povedená akcička, ty woe jsem si vzpomněl jak jsem celou diskotéku měl pořád v rukou dva drinky a střídal to
Červen 21, 200916 r Jojo, povedená akcička,ty woe jsem si vzpomněl jak jsem celou diskotéku měl pořád v rukou dva drinky a střídal to jako ten zacatek, kdyz jsem tem hovoril se slecnou objednal jsem piti a ona prijde a rika, tak tohle vam posilaji tamhle panove, tohle jste si objednal a za chvilku nese dalsi a rika, tohle vam taky posilaji tamhle panove
Červen 21, 200916 r jako ten zacatek, kdyz jsem tem hovoril se slecnou objednal jsem piti a ona prijde a rika, tak tohle vam posilaji tamhle panove, tohle jste si objednal a za chvilku nese dalsi a rika, tohle vam taky posilaji tamhle panove na začátku to byla dobrá smršť
Červen 21, 200916 r takova rychla akce, ale jako holek opet mraky tak o holkach bych se nebavil..... MAZEC!!! :smich:
Červen 21, 200916 r tak o holkach bych se nebavil..... MAZEC!!! :smich: jako myslim, ze az Martin vytahne nejaky fotky bude jeste hoooodne veselo
Červen 21, 200916 r tak o holkach bych se nebavil..... MAZEC!!! :smich: Ty woe, ta blondýna se stejně chytla na naší vymazlenou chatku
Červen 21, 200916 r Ty woe, ta blondýna se stejně chytla na naší vymazlenou chatku presne jsem zvedav na priste!!
Červen 21, 200916 r Ty woe, ta blondýna se stejně chytla na naší vymazlenou chatku jako chatka mela minimalne 5*
Červen 21, 200916 r jako myslim, ze az Martin vytahne nejaky fotky bude jeste hoooodne veselo ajo..... oje.... a ty video.... jako treba cara...atd... :smich:
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.