Leden 9, 200916 r Romariooo: Vzala jsem si cepici rukavice a sla jsem... Kazdopadne kdyz jsem v 9 vychazela z baraku tak bylo - 16 hruza!
Leden 9, 200916 r na sluníčku už je to fanový taky sem koukal ale to bude v noci kosa vsech kos .... budu si muset cvaknout fridexu naz pujdu na hokej
Leden 9, 200916 r To mi povídej,musím ještě odvézt kočár do garáže a zpátky musím pěšky v tý zimě....no hnus velebnosti
Leden 9, 200916 r to si holka nezaslouží.Jo a nejspíš od příštího pátku ze mě bude na nějakej čas pěšák ,tak si na tu zimu musím zvyknout
Leden 9, 200916 r Příští pátek si ji odváží Se mi bude asi stejskat po holce.Ale jde do hooodně dobrejch rukou
Leden 9, 200916 r jak můžeš vědět, že půjde do dobrejch rukou?kolik za ní nakonec? Kluk je steně starej jako já,vystudoval FEL ČVUT a je do aut docela zapálenej.Doma má MPíčko s RS-designem,ale motorově to prej není ono.Vypadal fakt slušně.Cena bude 209 tisíc,s tím,že nebudu opravovat.No a pojišťovna mi má poslat peníze za opravu,takže to nakonec vyjde kolem 220 tis
Leden 9, 200916 r Autor ...jen -7,5°C docela teplo To myslíš vážně že jenom tak málo !!! Jak jsem jel do hokny ráno tak bylo nějakejch -15°C Jinak brej večír ve spolek
Leden 9, 200916 r Autor Zdravim ve spolek. U nas bylo i -18. To u nás teda míň ale taky nebrat. Doufám že už se začne jenom oteplovat !!!
Leden 9, 200916 r Už aby ta Sibiř skončila! kdepak Sibiř tady ještě zdaleka není!To můžu tvrdit z vlastní zkušenosti.
Leden 9, 200916 r Snad nespíte...tohle jsem našel a je to brutál...prej je čubka... http://jiri-dlabaja.blog.cz/ Upraveno Leden 9, 200916 r od Romariooo
Leden 9, 200916 r To je husty,vid? Takhle kdyby mě někdo řval chvili pod oknama ...tak nevím jak bych reagoval
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.