Leden 10, 200916 r Autor Dobré ráno všem Teď si jdu na chvílu lehnout a řeknem si to ještě jednou v 19:00 co vstanu Ahoj Jeronymo
Leden 10, 200916 r Čaues Pred hodinkou jsem se vzbudil ,,vcera bylo zase veselo panecku .... Az nezdrave me boli hlava
Leden 10, 200916 r Autor Jo, to bude záhy... V únoru navštívím doktorku abych nabral trochu sil a řádně si odpočnul !!!
Leden 10, 200916 r Autor Čaues Pred hodinkou jsem se vzbudil ,,vcera bylo zase veselo panecku .... Az nezdrave me boli hlava Permon club - to je pak probuzení. To ale hned musíš dorovnat hladinu v krvi
Leden 10, 200916 r Dneska nemam na nic chut ani naladu natoz na srovnavani hladiny ... Pujdu brzo do pelechu asi )
Leden 10, 200916 r V únoru navštívím doktorku abych nabral trochu sil a řádně si odpočnul !!! Nepovolený doping... Čao Jero...
Leden 10, 200916 r No vypadá to fakt slušně! To bude podle mě minimálně na dva dny...za jeden den to tam ani neprojdeš,vid?
Leden 10, 200916 r Autor Bych to viděl i na dýl když za jedno vlezný tam můžeš být celej týden !!! Upraveno Leden 10, 200916 r od Hrábě Fernétti
Leden 10, 200916 r Nabyl jste už někdo TADY ??? To je parada ... jeden,dva dny by byly malo .Tam by si slo uzit i celkem fajn dovču : )
Leden 10, 200916 r Autor To je parada ... jeden,dva dny by byly malo .Tam by si slo uzit i celkem fajn dovču : ) Vzhledem k tomu že už mám s kým tak to tak nějak dopadne.
Leden 10, 200916 r Vzhledem k tomu že už mám s kým tak to tak nějak dopadne. Kdypak vyražíš do ráje ?
Leden 10, 200916 r Autor Co takhle udelat tam nejaky skodahome sraz Besídku !?! - to nevím jestli by prošlo a taky za jak dlouho by nás odtud vyprovodili páč né všichni asi mají to pochopení pro některé klubové akce !!!
Leden 10, 200916 r Besídku !?! - to nevím jestli by prošlo a taky za jak dlouho by nás odtud vyprovodili páč né všichni asi mají to pochopení pro některé klubové akce !!! To asi ne ,ale tak kdybychom se chovali slusne : ) treba by byli tolerantni .P
Leden 10, 200916 r Autor My se na besídce chovali velice slušně a někteří i sníh zametali !!! Ale to se musí vidět
Leden 10, 200916 r Autor Ale i to by bylo celkem zábavné !!! No nic, musím si jít aspoň na chvílu lehnout bych vydržel v hokně Zatím a zítra večer se ukážu jestli si neuříznu nohu bruslema jak bych chtěl jet s mladým.
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.