Přejít na obsah
Zobrazit v aplikaci

Lepší způsob procházení. Dozvědět se více.

ŠKODA Forum - SKODAHOME.cz

Celoobrazovková aplikace na vaší domovské obrazovce s push notifikacemi, odznaky a další.

Pro instalaci této aplikace na iOS a iPadOS
  1. Klepněte na ikonu Sdílet v Safari
  2. Posuňte menu a klepněte na Přidat na plochu.
  3. Klepněte na Přidat v pravém horním rohu.
Pro instalaci této aplikace na Android
  1. Klepněte na tři tečky (⋮) v pravém horním rohu prohlížeče.
  2. Klepněte na Přidat na plochu nebo Nainstalovat aplikaci.
  3. Potvrďte klepnutím na Nainstalovat.

Doporučené odpovědi

Pěkný sobotní večer

Už jsem zase tady, ale koukám že je tu mrtvo, asi jsou všichni v reálných restauračních zařízeních... ;)

Všichni chlastaji a kašlou na krizi :smich: nééé...to byl blbej vtip.Kdybych byl zdravej a fit tak taky nesmrdím doma :aggressive:

zdarek - ja nepiju :) vyjmecne teda :)

Můj dnešní společník...kamarád z Moravy...Morava - krásná zem! :palec2:

post-6947-1231618368_thumb.jpg

Můj dnešní společník...kamarád z Moravy...Morava - krásná zem! :palec2:

No jasné, Zaječí 4ever... :palec2:

Taky jsem dnes zůstal doma

Měls ho? Je docela dobré.Já jsem teda na bílé vino ale mladá chtěla otevřit červené ale dobry... :)

Taky jsem dnes zůstal doma

Nápodobně, vyrazím až zítra... ;)

Měls ho? Je docela dobré.Já jsem teda na bílé vino ale mladá chtěla otevřit červené ale dobry... :)

Samo. Ale taky má raděj bělobu... ;)

No jasné, Zaječí 4ever... :palec2:

Stano Zaječí,každou rozječí lol

Stano Zaječí,každou rozječí lol

Hmm hmm... lol

Fakt jo? No to jsem teda zvědavej!!!!!! :smich:

Fakt jo? No to jsem teda zvědavej!!!!!! :smich:

Hele Romariooo,nejezdíš někdy na Prahu?Ptám se kvůli founu,nějak se bojím pošty

Jiřiku,neboj se.Pojištuju každou zásilku a má ode mobily hodně lidiček z fora...cca dvacet.Z těch posledních je big boss Vittorio :palec2:

Romariooo: Ta fotka s tou flašou vajna je focená tím Canonem G10 ???

Jiřiku,neboj se.Pojištuju každou zásilku a má ode mobily hodně lidiček z fora...cca dvacet.Z těch posledních je big boss Vittorio :palec2:

tak já asi zkusím něco vybrat.Koupil jsem si vůl před třema měsíci Samsung U800 Soul a nějak nejsem moc spokojenej,začal mi divně vrzat

Hele,neni problém Ti ji do ty Prahy odvízt.Spojim to s něčim jinym.Co bys chtěl? Moc pěkná a levná je Nokia 6500 slide a ted hodně lidiček čeká na první dotykovku od Nokie 5800 ale nečekal bych od ní žádny zázraky...

Pěkné, i za dobrý lowe, ale když už, tak by to chtělo climatronic a xenony... ;)

mluvil jsem s prodejcem a říkal že je luxusní.První co mě zarazilo je jinak nalepej nápis na pátých dveřích,tak jsem se na to hned ptal,tak prodejce volal majiteli a byly pouze stříkány zadní vrata-někdo mu je vzal klíčem.Jinak je teď po servise,měnila se spojková lamela

Hele,neni problém Ti ji do ty Prahy odvízt.Spojim to s něčim jinym.Co bys chtěl? Moc pěkná a levná je Nokia 6500 slide a ted hodně lidiček čeká na první dotykovku od Nokie 5800 ale nečekal bych od ní žádny zázraky...

Hele víceméně s telefonem jenom volám a píšu.Docela se mi zamlouvá 6500 Slide,jen nevím,jestli to už není moc starej model

Ty wole...nechci rejpat ale auto z roku 2002 a má najeto přes 50 tisic? To jezdil jenom pro rohliky,ne? Vypadá děsně krásně a jak by řekl můj kámoš docela vonavka...ale bál bych se toho...víš jak? Neni všechno zlato co se třpytí ;)

měnila se spojková lamela

spojka po 50.000 km ??? :feve::help::feve:

Ty wole...nechci rejpat ale auto z roku 2002 a má najeto přes 50 tisic? To jezdil jenom pro rohliky,ne? Vypadá děsně krásně a jak by řekl můj kámoš docela vonavka...ale bál bych se toho...víš jak? Neni všechno zlato co se třpytí ;)

Za kilomery ručej,bylo to kupovaný a servisovaný celou dobu u nich.Měli to prej starší manželé,respektive s tím prej jezdila paní,no a ta teď bohužel umřela tak pán auto prodává

Připojte se k diskuzi

Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.

Host
Odpovědět na toto téma...
Výškové práce po celé ČR – rychle, bezpečně, bez lešení! Nátěry, čištění, opravy, kácení stromů a další služby.

Aktivovat mobilní záhlaví

Chrome pro Android
  1. Klepněte na ikonu zámku vedle adresního řádku.
  2. Klepněte na Povolení → Oznámení.
  3. Upravte své preference.
Chrome pro desktop
  1. Klikněte na ikonu zámku v adresním řádku.
  2. Vyberte Nastavení webu.
  3. Najděte Oznámení a upravte své preference.