Leden 11, 200916 r už idu,už idu ja uz jdu taky mam toho nejak dost a rano zase dlouha cesta Usti, Decin, Teplice se me tam nechce je tam porad hnusne kua!!
Leden 11, 200916 r ja uz jdu taky mam toho nejak dost a rano zase dlouha cesta Usti, Decin, Teplice se me tam nechce je tam porad hnusne kua!! tak to já si zítra švihnu akorát cestu na Kladno a zpět
Leden 11, 200916 r Tak dobrou no...já jsem se těšil na pohádku od CMF ale smůla ...no jo no...to je život!
Leden 12, 200916 r Tak já zatím nominoval kávičku s mlíčkem a pak se uvidí... A nějak mě bolí zuby, asi bude změna počasí. na seznamu pisali, že je dnes nejdepresivnější den v roce, co s tím uděláme...?
Leden 12, 200916 r ty jo zdarek - jak jste se vsici probrali jdu dat activia tak po aktivii bych se akorat posral
Leden 12, 200916 r tak po aktivii bych se akorat posral Já myslím že ne, mě to taky pomůže, když mám pajšl nabórané po fetu, takže v pohodě...
Leden 12, 200916 r Tak to máš nějak divně pořešený... no uvidame ale sned ok a jinak - hlad je prevlecena zizen!! ikdyz odvazne slova na pondeli ale je to tak...
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.