Leden 12, 200916 r No ještě k těm fuglovkám. Nikdy jsem nebyl velkým příznivcem vozů ze země vycházejícího slunce, ale v okamžiku, co jsem viděl "na živo" novou Hondu Legend si říkám, že bych do toho asi vážně šel... jojo,ta se mi taky mooooc líbí
Leden 12, 200916 r cenu bych viděl tak do 300 tisíc. Za ty penize se dneska nechaji poridit uz celkem slusny hracky, treba i nejaky zadokolky to uz ale ofsem neni skoda ze, nebo neco prumerny rychlyho s haldexem coz ?
Leden 12, 200916 r Kluci nezlobte se ale Janinka se neozvala a tak jsem to musel sežrat.A pak na oběd už je stejně pozdě,ne?
Leden 12, 200916 r Jinak k obědu se podávala bramborová kaše s lososem a citronkem.K piti bohužel jen Radegast
Leden 12, 200916 r Kluci nezlobte se ale Janinka se neozvala a tak jsem to musel sežrat.A pak na oběd už je stejně pozdě,ne? to sem čekal že se na nás vybodneš
Leden 12, 200916 r Jinak k obědu se podávala bramborová kaše s lososem a citronkem.K piti bohužel jen Radegast jíš ty taky něco jinýho než lososa?To já bych si moc nepošmák,bo ryby moc nemusím
Leden 12, 200916 r KDYŽ CMF SE UMÍ ASPON PĚKNĚ SMÁT... a co s Váma? zas by jste se pak třeba nechtěli vrátit k rachotě...
Leden 12, 200916 r Tak jo Carymary...a nezapomen že miluju sukynky a podvazky...s tim obědem si nedělej hlavu.Udělám Ti vše co Ti na očich uvidím...
Leden 12, 200916 r Tak jo Carymary...a nezapomen že miluju sukynky a podvazky...s tim obědem si nedělej hlavu.Udělám Ti vše co Ti na očich uvidím... Fíííha
Leden 12, 200916 r Romariooo: Milujes sukynky a podvazky? A co ja s tim? Me jde o obed tak víš co,nic není zadarmo
Leden 12, 200916 r Tak si to vem na sebe a přijed...přijedu si pro Tebe na kraj Hradce...jo! A miluju černou barvičku ...
Leden 12, 200916 r Tak si to vem na sebe a přijed...přijedu si pro Tebe na kraj Hradce...jo! A miluju černou barvičku ... A co jeste by si pan pral?
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.