Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Ty wole...vždyt jseš hubenej jako moje mladá!!! Najez se pořádně!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 doufám, že to budeš mít do jarního srazu, abych se mohl pokochat ....do kterýho jarního srazu??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak to bych si nechal taky říct, nechceš mi kousek poslat´??? ja vsechno sezeru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ....do kterýho jarního srazu??? jestli bude skodahome sraz. nebo se budu muset s tebou domluvit a sejít se někde v Praze a podívta se taky na tvojí Fábinku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ty jo,včera jsem si dal v hospůdce točenýho Bráníka a hodně mile mě překvapil.To vypadá,že budeme velký kámoši Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ty jo,včera jsem si dal v hospůdce točenýho Bráníka a hodně mile mě překvapil.To vypadá,že budeme velký kámoši i po ranu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ty jo,včera jsem si dal v hospůdce točenýho Bráníka a hodně mile mě překvapil.To vypadá,že budeme velký kámoši tak točenej Bráník je dobrej, ale 12 lahváč taky není špatnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 standis: jasně, do Skodahome se to zvladne určo, doufam že i další věci pokud bude kasička plná ...jinak dat nějakej regionální Pražskej srazík lze určo udělat i jindy a mnohem dříve Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 i po ranu? vše odpuštěno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 vše odpuštěno takze vecer znova? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nene,dneska večer proběhne trocha sportu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 standis: jasně, do Skodahome se to zvladne určo, doufam že i další věci pokud bude kasička plná ...jinak dat nějakej regionální Pražskej srazík lze určo udělat i jindy a mnohem dříve to by bylo super, jen takovej malej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 taky jsem pro nejakej prazskej srazik.Prijdu pesky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nene,dneska večer proběhne trocha sportu vzpírání??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Standis: jj malej. Pracuju ted od listopadu nově ve Vysočanech a bydlím v Modřanech, cesta domu je skoro přes celou Prahu, tak bysme se mohli někde po cestě srazit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 taky jsem pro nejakej prazskej srazik.Prijdu pesky než se na nečem domluvíme, budeš mít nový auto. Už je pryč RS??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 vzpírání??? možná až po beach-volejbale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Taky se dnes stavim v posilce...už jsem jak těhotnej ...do pi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 než se na nečem domluvíme, budeš mít nový auto. Už je pryč RS??? uý je od včera odhlášená na novýho majitele,zítra si ji odváží Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Taky se dnes stavim v posilce...už jsem jak těhotnej ...do pi... A co tam točej? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Standis: jj malej. Pracuju ted od listopadu nově ve Vysočanech a bydlím v Modřanech, cesta domu je skoro přes celou Prahu, tak bysme se mohli někde po cestě srazit. tak to jsme skoro sousedi. já dělám v hloubětíně a bydlím na chodově, jen jezdím raději MHD,je to pohodlnější Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak ze bych dnes 3 dal? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 A co tam točej? někdo chodí do posilky, mi s kámošema chodíme do kina Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 někdo chodí do posilky, mi s kámošema chodíme do kina hehe ja do knihovny.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bejci jedny! chcete ukázat mou pivní mozol??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.