Leden 20, 200916 r Kdyz uz se to zalozilo je treba to zaplnit ... a je to fajn,kdyz clovek vi jak vypada ten koho denne čte a s kym si pise
Leden 20, 200916 r Jeronymo: přesně tak.Já jsem byl taky na Vás na všechny zvědavej a nelituju toho nápadu.Měl přijit dřiv!
Leden 20, 200916 r Vidis,taky uz me to napadlo ,par ksychtiku se ukazalo v pritelkynich a manzelkach,ale todle to byl dobry tah
Leden 20, 200916 r tak tahle nemá chybu http://skoda.sbazar.cz/s-octavia-combi-ele...l-o2234412.html ta je moc pekna,, az na to kridelko ,ale jinač .... asi te predbehnu .)
Leden 20, 200916 r ta je moc pekna,, az na to kridelko ,ale jinač .... asi te predbehnu .) Nádherná,mám fakt brouka v hlavě. No nic,jdu o tom přemejšlet k jednomu točenýmu,tak se tu zatím mějte
Leden 20, 200916 r Nádherná,mám fakt brouka v hlavě.No nic,jdu o tom přemejšlet k jednomu točenýmu,tak se tu zatím mějte jej sel bych taky ... dnes zase susim hubu - uz druhej den
Leden 20, 200916 r Nádherná,mám fakt brouka v hlavě.No nic,jdu o tom přemejšlet k jednomu točenýmu,tak se tu zatím mějte Dej jedno i za mně,,,, Zatim
Leden 20, 200916 r Romarioo: Za nic. Ovidius: Mame se? Jeronymo: S delsima vlasama vypadam precejen malinko lip.
Leden 20, 200916 r Ovidius: Mame se? ale jo ale uz bych zasel na pokec nekam na toceny a uz druhej den jen sedim u pc ... a co ty? ok?
Leden 20, 200916 r ale jo ale uz bych zasel na pokec nekam na toceny a uz druhej den jen sedim u pc ... a co ty? ok? Taky bych zasla. Ale... jsem nejaka nastvana... a takovej to mohl byt dneska peknej den.
Leden 20, 200916 r Taky bych zasla. Ale... jsem nejaka nastvana... a takovej to mohl byt dneska peknej den. ale copak? ja se zase nudim vicemene teda... asi si pujdu lehnout do vany nebo nevim...
Leden 20, 200916 r ale copak? ja se zase nudim vicemene teda... asi si pujdu lehnout do vany nebo nevim... Prisly mi dneska firemni kalhoty a tak nejak nesedi uplne podle mych predstav tak me to vykolejilo. Ja nemyslela pocasi Bobiii Upraveno Leden 20, 200916 r od Cary_mary_fuck
Leden 20, 200916 r Tak už jsem tady taky.. CMF copak že jsi naštvaná?? Asi si dám jednoho lahvánka jen co tu dojim večeři..
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.