Leden 20, 200916 r v pátek na kolibě udělej užší výběr nooo zkusim se toho zmocnit ... ovsem jestli mi budou rozumet :smich:
Leden 20, 200916 r a nebo taky ne, třeba HF taky dělal nábor, ale sypalo to do vína pepř tak to je taky vyborny...
Leden 20, 200916 r Autor a nebo taky ne, třeba HF taky dělal nábor, ale sypalo to do vína pepř Co já !?! Já o ničem nevím !!!
Leden 20, 200916 r A završil to barmankou na recepci !!! no to jo, ta mě efektně nakopla a recepční na nás chtěla volat pčr
Leden 20, 200916 r no to jo, ta mě efektně nakopla a recepční na nás chtěla volat pčr no ty voe ja sned musim jet taky priste...
Leden 20, 200916 r a to mě nakopla náhodou ještě před tím, než sem jí řekl, že je to čůza :smich: tebe normalne zasijou jednou....
Leden 20, 200916 r Autor no to jo, ta mě efektně nakopla a recepční na nás chtěla volat pčr Tam to stálo zato !!! Doufám že na jaře to bude podobnýho rozpoložení se super zábavou a bez experimentů s pitím
Leden 20, 200916 r a to mě nakopla náhodou ještě před tím, než sem jí řekl, že je to čůza mel ses ji zeptat jestli nechce do clubu
Leden 20, 200916 r Autor no ty voe ja sned musim jet taky priste... Nikam nejezdi !!! Málo místa a jenom samá sranda
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.