MichalF Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Toz ja sleduju : http://forum.skodahome.cz/index.php?showtopic=60054 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 no tayk toho mam dnes trochu vic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Brý den, dneska je tu nějak klídek. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 hurara za 15 minut oběd, kua hlad Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 co budeš mít dobrýho???? zrní? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 nene, dnes jdeme na oběd celej kancl Pivko si dám určitě a nějakej plněnej bramborák kdyby byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 jo, pivko bych si dal taky-tady u nás v jídelně seženu jenom nealko:( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 čest práci soudruzi..tak dneska makám jako šroub...nic nestíhám... za hodinu snad taky konečně na oběd..dneska mám gulášek s knedlíkem..tak se už těším... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 cus - to vis makame - nadelavame at zitra muzem zvanit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 čest práci soudruzi..tak dneska makám jako šroub...nic nestíhám...za hodinu snad taky konečně na oběd..dneska mám gulášek s knedlíkem..tak se už těším... zdar! taky dru - dnes asi vsici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdares pánové,tak u mě za chvilku proběhne grilovaný kuřátko.....už mám hlada jako vlk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Přeji dobré poledne a dobrou chuť !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Přeji dobré poledne a dobrou chuť !!! pokud zrovna obedvate zdarek! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdares pánové,tak u mě za chvilku proběhne grilovaný kuřátko.....už mám hlada jako vlk zdarek! no tak ty budes mit dnes extra obet ze? to by me zajimalo co mel nebo bude mit bobika Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak proběhlo kuřátko a brambůrek...jsem napapanej ažaž... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 tady si panove zerou teda ja jdu taky za chvili... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To já ne, nemůžu přece jít na oběd hned po snídani, né !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To já ne, nemůžu přece jít na oběd hned po snídani, né !!! no ja to obcas umim jj to jsou ty dovolenkari Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Jako né že by to nešlo ale jak bych potom vypadal Jenom škoda že ta dovolená nemůže být pořád a s ještě větším příjmem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdrc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Zdrc Ahoj Pražando !!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 něco jsi vařila a to se zdrclo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bylzde Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 Tak já už taky pomažu na obídek tak pak písnu... Jinak zdravím čerstvě probuzené CMF a HB Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hrábě Fernétti Vloženo 21. leden 2009 Autor Sdílet Vloženo 21. leden 2009 To mě už probudil mladej v 7:30 jak mazal do škole ale pak jsem se nějak otočil a najednou bylo skoro poledne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_ek Vloženo 21. leden 2009 Sdílet Vloženo 21. leden 2009 to je život Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.