Leden 27, 200916 r bylo na rychlo, na letních přitáhl to pán s Fábií co jsem mu prodal podvozek stavítko. Má to taky takový ty hezký značky
Leden 27, 200916 r bylo na rychlo, na letních přitáhl to pán s Fábií co jsem mu prodal podvozek stavítko. Má to taky takový ty hezký značky myslíš toho pána z Česany? To tam mají pěkný hračky, slint slint
Leden 27, 200916 r estli by jsi se spíš nezarazil o vanu už máš jinej podvozeček? dej pokoj s vanou, jedna ročně stačí už jo, ale doma v krabici, skorotchán nemá čas
Leden 27, 200916 r do Prahy taktéž pane. Ty už jsi v Bolce v pizzerce s námi byl? jojo,jednou,když se jelo ze srazu s Anglánama
Leden 27, 200916 r jojo,jednou,když se jelo ze srazu s Anglánama tak místo je stejný :-). A čas pátek v sedm . Doufám, že dorazíš
Leden 27, 200916 r tak místo je stejný :-). A čas pátek v sedm . Doufám, že dorazíš ok,snad tam trefim,kdyztak cinknu
Leden 27, 200916 r Autor můj odpolední rozhovr s Wrrcéčkem.... zde To vypadá jakoby na Tebe už dýchlo jaro !!!
Leden 27, 200916 r Autor Vypadá to tak že i u nich už vylezlo slunko a dýchla na něho opět básníkova múza !!! A nebo mu zapálil někdo něco jinýho
Leden 27, 200916 r ale dobrý den panáčku. Jak se máme? Ahoj...no,tak jde to,jaks taks..Zrovna uzivam dovolenky,jak jsem ti psal.. a jelikoz je po vecerech prd co delat,tak mam cas zajit i sem..
Leden 27, 200916 r Vypadá to tak že i u nich už vylezlo slunko a dýchla na něho opět básníkova múza !!!A nebo mu zapálil někdo něco jinýho to by asi takhle neblbnul
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.