Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bejci jedny! chcete ukázat mou pivní mozol??? zkus to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Bejci jedny! chcete ukázat mou pivní mozol??? jasan - hod to sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 vyval ho Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 nejsem zadnej drobecek Dobrá fotka ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukyssek Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 raději MHD,je to pohodlnější ...no já bych musel autobusem+metro c+Metro B+tramvyj ci cca 700metrů pěšky.....jezdím radši autem:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Dobrá fotka ... dovolená z roku 2007-Dominikána.Tady jsme byli na vejletě na čtyrkolkách Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 dovolená z roku 2007-Dominikána.Tady jsme byli na vejletě na čtyrkolkách Jo takovy vylety se me taky libi ,,ja totiž nerad chodim ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak raději později...to víte...jsme všichni po obědě a nerad bych aby se Vám pak udělalo špatně! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Copak na nas chystas ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jo takovy vylety se me taky libi ,,ja totiž nerad chodim ) na těch čtyrkolkách to bylo super,byl jsem jako malý dítě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Copak na nas chystas ? panděro Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 na těch čtyrkolkách to bylo super,byl jsem jako malý dítě To verim ,) tez me podobne ''atrakce'' vrati do davnych let .. Jo o pupku uz jsem se docetl )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ...no já bych musel autobusem+metro c+Metro B+tramvyj ci cca 700metrů pěšky.....jezdím radši autem:) tak to já mám dobrý. jednu zastávku tramvají a pak busem na zastávku pod barák Tak raději později...to víte...jsme všichni po obědě a nerad bych aby se Vám pak udělalo špatně! teda ty jsi na nás hodnej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jo takovy vylety se me taky libi ,,ja totiž nerad chodim ) taky nerad chodím,proto vzdycky kdyz jsme se vraceli rano ze zabavy na pokoj,tak jsme v hotelu štípli takový ty vozítka a jelo se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 taky nerad chodím,proto vzdycky kdyz jsme se vraceli rano ze zabavy na pokoj,tak jsme v hotelu štípli takový ty vozítka a jelo se tak to ma byt ) ...tez bych si semtam mel neco stipnout kdyz se mi zadari jit pesky domu po zábavě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak zatím čago.Večer se tu snad uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jirka3 Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Tak zatím čago.Večer se tu snad uvidíme. jak snad,slíbils v jiný sekci nějaký foto Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak to ma byt ) ...tez bych si semtam mel neco stipnout kdyz se mi zadari jit pesky domu po zábavě ale to se povede málokdy,viď?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romariooo Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Já svoje sliby plním! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 ale to se povede málokdy,viď?? No štípou mě akorát nohy z té pěší chůze ,ale už jsem se pučil a jezdim Taxíkem :¨) ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 taky šikovný rešení. Mi jezdíme vetšinou tágem tam a zpátk ypěšky, pokud to zvládneme, jinak to tágo jistí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jero Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Jasny,,to me na misto sikovne doveze MHD akorat potom kdyz chci jit dom uz nejezdi tak to musim resit jinac ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Standis Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 tak to máš výhodu, že ti tam jezdí MHD, to my jsme jen takový malý městečko, který přejdeš za půl hodiny Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
O.v.i. Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 hosi to si neodpustim...ů Přijde manželka ráno domů po pařbě, manžel se ptá, kde byla. Ona zalže - řekne, že spala u kamarádky. Manžel nelení, obvolá 10 manželčiných kamarádek a dozví se, že u žádné z nich nespala. Za týden se situace obrátí a manžel se ráno připlazí domů. Na otázku manželky, kde byl, odpoví, že spal u kamaráda. Manželka tedy obvolá 10 nejlepších kamarádů svého muže. A výsledek? Spal u 8 z nich a u 2 dokonce ještě stále spí :-) :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cary_mary_fuck Vloženo 15. leden 2009 Sdílet Vloženo 15. leden 2009 Baf piskoti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Zapojit se do konverzace
Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.