Leden 15, 200916 r raději MHD,je to pohodlnější ...no já bych musel autobusem+metro c+Metro B+tramvyj ci cca 700metrů pěšky.....jezdím radši autem:)
Leden 15, 200916 r Dobrá fotka ... dovolená z roku 2007-Dominikána.Tady jsme byli na vejletě na čtyrkolkách
Leden 15, 200916 r dovolená z roku 2007-Dominikána.Tady jsme byli na vejletě na čtyrkolkách Jo takovy vylety se me taky libi ,,ja totiž nerad chodim )
Leden 15, 200916 r Tak raději později...to víte...jsme všichni po obědě a nerad bych aby se Vám pak udělalo špatně!
Leden 15, 200916 r Jo takovy vylety se me taky libi ,,ja totiž nerad chodim ) na těch čtyrkolkách to bylo super,byl jsem jako malý dítě
Leden 15, 200916 r na těch čtyrkolkách to bylo super,byl jsem jako malý dítě To verim ,) tez me podobne ''atrakce'' vrati do davnych let .. Jo o pupku uz jsem se docetl ))
Leden 15, 200916 r ...no já bych musel autobusem+metro c+Metro B+tramvyj ci cca 700metrů pěšky.....jezdím radši autem:) tak to já mám dobrý. jednu zastávku tramvají a pak busem na zastávku pod barák Tak raději později...to víte...jsme všichni po obědě a nerad bych aby se Vám pak udělalo špatně! teda ty jsi na nás hodnej
Leden 15, 200916 r Jo takovy vylety se me taky libi ,,ja totiž nerad chodim ) taky nerad chodím,proto vzdycky kdyz jsme se vraceli rano ze zabavy na pokoj,tak jsme v hotelu štípli takový ty vozítka a jelo se
Leden 15, 200916 r taky nerad chodím,proto vzdycky kdyz jsme se vraceli rano ze zabavy na pokoj,tak jsme v hotelu štípli takový ty vozítka a jelo se tak to ma byt ) ...tez bych si semtam mel neco stipnout kdyz se mi zadari jit pesky domu po zábavě
Leden 15, 200916 r Tak zatím čago.Večer se tu snad uvidíme. jak snad,slíbils v jiný sekci nějaký foto
Leden 15, 200916 r tak to ma byt ) ...tez bych si semtam mel neco stipnout kdyz se mi zadari jit pesky domu po zábavě ale to se povede málokdy,viď??
Leden 15, 200916 r ale to se povede málokdy,viď?? No štípou mě akorát nohy z té pěší chůze ,ale už jsem se pučil a jezdim Taxíkem :¨) ...
Leden 15, 200916 r taky šikovný rešení. Mi jezdíme vetšinou tágem tam a zpátk ypěšky, pokud to zvládneme, jinak to tágo jistí
Leden 15, 200916 r Jasny,,to me na misto sikovne doveze MHD akorat potom kdyz chci jit dom uz nejezdi tak to musim resit jinac ...
Leden 15, 200916 r tak to máš výhodu, že ti tam jezdí MHD, to my jsme jen takový malý městečko, který přejdeš za půl hodiny
Leden 15, 200916 r hosi to si neodpustim...ů Přijde manželka ráno domů po pařbě, manžel se ptá, kde byla. Ona zalže - řekne, že spala u kamarádky. Manžel nelení, obvolá 10 manželčiných kamarádek a dozví se, že u žádné z nich nespala. Za týden se situace obrátí a manžel se ráno připlazí domů. Na otázku manželky, kde byl, odpoví, že spal u kamaráda. Manželka tedy obvolá 10 nejlepších kamarádů svého muže. A výsledek? Spal u 8 z nich a u 2 dokonce ještě stále spí :-) :)
Připojte se k diskuzi
Můžete publikovat nyní a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a publikujte s vaším účtem.